התגובות שלי בפורום

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: בלוטוס #46397
    אבי
    חבר
    תודה רבה

הוא מעביר מהר מידי ככה שאני לא מספיק לראות

ואני אנסה את התוכנה ומקווה שני יצליח למצוא
    ואגב מה התוכנה הזאת שונה מחיפוש רגיל של המחשב?
    יום טוב
    אבי
    בתגובה ל: תקלה בשליחת קבצים מצורפים בג'ימייל #43678
    אבי
    חבר

גם אני נתקלתי כמה פעמים בבעיה הזאת אבל כל פעם שזה קורה לי אני עושה נסה שוב ובסופו של דבר זה מצליח להטעין לי (זה קורה במיוחד שהקבצים גדולים)

בתגובה ל: שומעים חלש ברמקולים #42807
    אבי
    חבר

איפה זה נמצא?

בתגובה ל: מה האנטיוירוס הכי טוב? [בעיה נפתרה] #42686
    אבי
    חבר

תודה רבה 🙂 🙂

בתגובה ל: מה האנטיוירוס הכי טוב? [בעיה נפתרה] #42673
    אבי
    חבר

תודה רבה

אני יכול לנסות את זה אבל פעם היה לי אנטי וירוס אווירה וזה לא עזר כ"כ
    בתגובה ל: בעית התנתקויות באינטרנט #41517
    אבי
    חבר

כד אי לך לדבר עם בזק בינלאומי ואני בטוח שהם יוכלו לעזור לך לפתור את התקלה המספר של השירות לקוחות שלהם זה 3014*

ואפשר לדבר איתם גם באתר שלהם תלחץ באתר על לקוחות פרטיים ואז שמה על צאט "מערכת הצאט"
    חוץ מזה נראה לי שבאמת כדאי לך להחליף ספק
    בתגובה ל: המדפסת לא מדפיסה #41516
    אבי
    חבר

אם שלחת להדפסה אל תשלח תנסה לשלוח שוב ושוב ושוב כי יכול אז זה ידפיס לך כמה פעמים

תנסה לבדוק אם לא תקוע דף במדפסת כי לפעמים נתקע דף בתוך המדפסת ואז המדפסת מפסיקה להדפיס עד שמוציאים את הדף התקוע
    בתגובה ל: דוא"ל בגמייל #41515
    אבי
    חבר

תודה רבה itsho

אבל כשאני מעביר זה עדיין נשאר לי בדואר נכנס ואני רוצה שזה יהיה רק בתויית האם זה אפשרי?
    האם בגוגל תוק אין בעיה בצאט?
    בתגובה ל: שם מישתמש בסקייפ #41514
    אבי
    חבר

אם אתה לא רוצה שזה יראה לך את השם משתמש תלחץ איפה שרשום את השם משתמש על הכפתור מחיקה 

ואז שתכנס לסקייפ הוא לא יראה לך את השם משתמש (אבל אם אתה לוחץ בסקייפ על החץ למטה במסך הכניסה עדיין יופיע שמה השם משתמש שלך)
    מקווה שעזרתי
    אם עזרתי לך תרשום שעזרתי כדי שעוד אנשים יוגלו לראות את הפיתרון לבעיה
    בתגובה ל: העברת סרטים מהמצלמה לפייסבוק #41310
    אבי
    חבר

זה לא קשה בכלל

בקיר איפה שכתוב "על מה את/ה חושב מתחת לזה כתוב צרף צריך ללחוץ על התמונה של הוידיאו ואז ללחוץ על "…מהכונן" ללחוץ על זה ואז הוא פותח עוד חלון קטן ואז לבחור את הקובץ מאיפה שהוא נמצא (שולחן עבודה,מצלמה [אחרי שכמובן חיברת את המצלמה] וכו') ללחוץ על הקובץ וידיאו וללחוץ על פתח ולחכות עד שהוא יטעין ואז זה יעלה ותקבל/י הודעה מתי שזה עלה לגמרי
    מקווה מאוד שעזרתיחיוך גדול
    בתגובה ל: קבצים מצורפים #41308
    אבי
    חבר

יכול להיות שהקובץ גדול מידי כי כל אמייל יכול בשליחת הודעה אפשר לצרף קובץ עד גודל מסוים

אני גם ממליץ שאם הוא כותב שהצירוף קובץ נכשל לחץ/י על נסה שוב ולפעמים זה עוזר והוא מצליח להטעין את הקובץ
    מקווה שעזרתיצחוק
    בתגובה ל: בעיה בהדפסה #41307
    אבי
    חבר

אולי יכול להיות שפשוט נגמר הדיו במיכל דיו שבמדפסת של השחור (הדיו של השחור זה בנפרד והצעוני זה בנפרד) מומלץלנסות להחליף את המיכל דיו השחור במדפסת

מקווה שעזרתיצחוק
    בתגובה ל: זירוז המחשב #40942
    אבי
    חבר

יהונתן צודק 7 זה  מאוד חשוב לך להשאיר זה אנטי וירוס (אני חושב גם שהוא אנטי וירוס די טוב) 

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)