התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אבי
חברתודה רבההוא מעביר מהר מידי ככה שאני לא מספיק לראות
ואני אנסה את התוכנה ומקווה שני יצליח למצואואגב מה התוכנה הזאת שונה מחיפוש רגיל של המחשב?יום טובאביאבי
חברגם אני נתקלתי כמה פעמים בבעיה הזאת אבל כל פעם שזה קורה לי אני עושה נסה שוב ובסופו של דבר זה מצליח להטעין לי (זה קורה במיוחד שהקבצים גדולים)
אבי
חבראיפה זה נמצא?
אבי
חברתודה רבה 🙂 🙂
אבי
חברתודה רבה
אני יכול לנסות את זה אבל פעם היה לי אנטי וירוס אווירה וזה לא עזר כ"כאבי
חברכד אי לך לדבר עם בזק בינלאומי ואני בטוח שהם יוכלו לעזור לך לפתור את התקלה המספר של השירות לקוחות שלהם זה 3014*
ואפשר לדבר איתם גם באתר שלהם תלחץ באתר על לקוחות פרטיים ואז שמה על צאט "מערכת הצאט"חוץ מזה נראה לי שבאמת כדאי לך להחליף ספקאבי
חבראם שלחת להדפסה אל תשלח תנסה לשלוח שוב ושוב ושוב כי יכול אז זה ידפיס לך כמה פעמים
תנסה לבדוק אם לא תקוע דף במדפסת כי לפעמים נתקע דף בתוך המדפסת ואז המדפסת מפסיקה להדפיס עד שמוציאים את הדף התקועאבי
חברתודה רבה itsho
אבל כשאני מעביר זה עדיין נשאר לי בדואר נכנס ואני רוצה שזה יהיה רק בתויית האם זה אפשרי?האם בגוגל תוק אין בעיה בצאט?אבי
חבראם אתה לא רוצה שזה יראה לך את השם משתמש תלחץ איפה שרשום את השם משתמש על הכפתור מחיקה
ואז שתכנס לסקייפ הוא לא יראה לך את השם משתמש (אבל אם אתה לוחץ בסקייפ על החץ למטה במסך הכניסה עדיין יופיע שמה השם משתמש שלך)מקווה שעזרתיאם עזרתי לך תרשום שעזרתי כדי שעוד אנשים יוגלו לראות את הפיתרון לבעיהאבי
חברזה לא קשה בכלל
בקיר איפה שכתוב "על מה את/ה חושב מתחת לזה כתוב צרף צריך ללחוץ על התמונה של הוידיאו ואז ללחוץ על "…מהכונן" ללחוץ על זה ואז הוא פותח עוד חלון קטן ואז לבחור את הקובץ מאיפה שהוא נמצא (שולחן עבודה,מצלמה [אחרי שכמובן חיברת את המצלמה] וכו') ללחוץ על הקובץ וידיאו וללחוץ על פתח ולחכות עד שהוא יטעין ואז זה יעלה ותקבל/י הודעה מתי שזה עלה לגמרימקווה מאוד שעזרתיאבי
חבריכול להיות שהקובץ גדול מידי כי כל אמייל יכול בשליחת הודעה אפשר לצרף קובץ עד גודל מסוים
אני גם ממליץ שאם הוא כותב שהצירוף קובץ נכשל לחץ/י על נסה שוב ולפעמים זה עוזר והוא מצליח להטעין את הקובץמקווה שעזרתיאבי
חבראולי יכול להיות שפשוט נגמר הדיו במיכל דיו שבמדפסת של השחור (הדיו של השחור זה בנפרד והצעוני זה בנפרד) מומלץלנסות להחליף את המיכל דיו השחור במדפסת
מקווה שעזרתיאבי
חבריהונתן צודק 7 זה מאוד חשוב לך להשאיר זה אנטי וירוס (אני חושב גם שהוא אנטי וירוס די טוב)
-
מאתתגובות