התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: ההורדות נעצרות ב 99% #44320
    joseph
    חבר

[QUOTE=mikemiller] [QUOTE=joseph]ספקית נותנת לך השירות לכניסה לאתרי אינטרנט, תשתית זוהי רק החומרה שנותנת לך לגלוש באינטרנט למשל המודם של בזק הוא חומרה שנותנת לגלוש באינטרנט, הספקית זהו שם המשתמש והססמה שלך שנותנים לך אישור להשתמש באינטרנט.[/QUOTE]

הבנתי תודה
    אז אין לי את השירות הזה SAFENET, אז החלפת מודמים ופילטרים יתקנו את הבעיה לדעתך?

[/QUOTE]

לדעתי לא, אבל זה לא יזיק לנסות, אני אלך לחנות עוד כמה ימים ואנסה ניראה למרות שהסיכוי קלוש לדעתי.

בתגובה ל: ההורדות נעצרות ב 99% #44317
    joseph
    חבר

ספקית נותנת לך השירות לכניסה לאתרי אינטרנט, תשתית זוהי רק החומרה שנותנת לך לגלוש באינטרנט למשל המודם של בזק הוא חומרה שנותנת לגלוש באינטרנט, הספקית זהו שם המשתמש והססמה שלך שנותנים לך אישור להשתמש באינטרנט.

בתגובה ל: ההורדות נעצרות ב 99% #44315
    joseph
    חבר

[QUOTE=mikemiller] [QUOTE=joseph]שלום,

אתה נימצא באותה ספקית ואותה תשתית? (בזק , 012?)

[/QUOTE]

כן וכן 
    ויש מצב שזאת הבעיה – http://www.bezeqint.net/SafeNet.html , יש מצב שהתקינו לכל לקוחות בזק את התוכנה הזאת , אני אישית שדרגתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ויש מצב שדחפו לי את זה חינם 
    אמרו לי להתקשר למוקד 3014*  לשירות לקוחות (לא מוקד טכני) ולבטל את השירות הזה
    אתה יכול להתקשר אליהם ,לבטל את השירות ולהגיד לי אם זה עובד?

[/QUOTE]

אוקיי ניסיתי, עכשיו הם אמרו שזה שירות של בזק בינ"ל ושהם בכלל ספקית ולכן אני לא קשור אליהם ואין לי את השירות הזה, שים לב בזק בינ"ל זוהי ספקית, בזק זוהי תשתית. בנוסף הוא אישר לי החלפת מודם ופילטרים.

בתגובה ל: ההורדות נעצרות ב 99% #44313
    joseph
    חבר

שלום,

אתה נימצא באותה ספקית ואותה תשתית? (בזק , 012?)
    בתגובה ל: ההורדות נעצרות ב 99% #44307
    joseph
    חבר

שלום רב,

ניתקלתי באותה בעייה בדיוק לפני שבועיים.
    ניסיתי לשחזר את המחשב פעמיים למצב יצרן, הבעייה נימצאת בכל הדפדפנים, בנוסף 012 לא יכולה לעזור לי הם הרימו ידיים גם בזק לא אני די על סף שבירה זה לא יאומן אפילו באינטרנט אין פיתרון רציני שעובד safari נותן את השגיאה: winsock error 10054
    עשיתי רענון פרוטוקולים השתמשתי ב winsockfix אבל שום דבר לא עובד. ניסיתי להוריד קבצים עם ראוטר ובלי ראוטר, עם תוכנות ההגנה ובלעדיהן ושום דבר לא עזר.
    נכון, מנהל הורדות, flashget, מצליח להוריד אבל יש שרתים שלא תומכים במנהלי הורדות…

פתרון בבקשה?

תודה מראש.
    בתגובה ל: אין וידאו רק קול [בעיה נפתרה] #41178
    joseph
    חבר

תודה על העזרה.
    עדכנתי את הדריברים של הכרטיס וידאו, כעת הכל תקין.
    יוסי.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)