התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ניסים
חבריש לך כנראה עומס
הסבר בשביל XP ובסוגריים לוינדוס 7
ב XP התחל הפעלה (בוינדוס 7 לגשת לשורת החיפוש) לרשום msconfig ב XP לגשת ללשונית אתחול
(בוינדוס 7 לגשת לשונית הפעלה) ולהסיר את הוי מהכול. בxp בלבד לא להסיר את הוי מ ctfmon שזה סרגל השפה.לעשות ריסטארט תופיע הודעה סמן בוי אל תציג הודעה זאת שוב.
בנוסף תריץ סריקת וירוסים במצב בטוח עם… זהעדכן אם לא עזר נמשיך.
ניסים
חברdownload http://www.f2h.co.il/dir/3uebqb07f8g6
הורד את הקובץ הנל חלץ שתי קליקים על הקובץ אשר את כל ההודעות שאתה מקבל
זה אמורלשחזר לך את התפריט לברירת מחדל.עדכןnissimezra 2011-05-21 03:01:27 ניסים
חברהתחל בשורת החיפוש תרשום tasks תסיר משם את זה או שפשוט תסיר הכל חוץ מהראשון
עדכןניסים
חברנסי לאפס דפדפן ולמחוק קבצים זמניים
איזה מערכת הפעלה ואיזה דפדפן?ניסים
חברהדיסק שלך מקורי?
אם לא איזה מערכת הפעלה הייתה מותקנת לך קודם הום או פרו כתוב שם במדבקה מאחור יכול להיות שאתה מכניס סירייאל גירסה אחרת.ניסים
חברhttp://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers.html
כאן אתה יכול למצוא את הדרייבר שלך אם לא תסתגר תגיד לי פשוט לא מצליח למצוא תדגם אולי משהו לא נכון
בלינק הזה יש לך הסבר על מספר סיריאלי שיש לך במחשב אם לא תסתדר תעביר לי את זה זה יקל עלי לחפשניסים
חברכן ברור תראה גם מה תוצאת הסריקה וחשוב בצע סריקה מלאה
ניסים
חברתן לי את הפרטים המדוייקים של המחשב סוג לוח אם אני ינסה לעזור
תוריד את התוענה הזאת או שתעלה תמונה של MAINBORD או שתגיד לי בדיוק מה דגם הלוח אם.ניסים
חבריעזור אם תגיד איזה מערכת הפעלה יש לך
אז הצורב בעצם מזוהה אך לא צורב כן?11 במרץ 2011 בשעה 04:55 בתגובה ל: XP – בעיה | חלון של תיקיה\כל חלון של משהו במחשב משאיר עקבות #41400ניסים
חברכן הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך עדכן את הדרייבר
התחל הפעלה תרשום devmgmt.msc גש לדרייבר של הכרטיס רשת קליק ימני סרוק שינויים בחומרה אם לא עזר שתי קליקים ובחר עדכן דרייברניסים
חברתבדוק אם הם מזוהים בביוס אם כן תבדוק שהם על מצב ENABLE
ניסים
חבראיזה מערכת הפעלה זאת ויסטה או שוינדוס 7 ?
תתחיל מלסגור תוכניות באתחול התחל הפעלה תרשום MSCONFIG גש ללשונית אתחול וסגור את כל התוכניות שעולות באתחולניסים
חברניסים
חברניסים
חברובטח גם אין לך מצב המתנה
אתה צריך להתקין את הדרייברים אם זה קרה לך באופן פתאומי נסה לשחזר מערכת.יש לך את הדיסק של הדרייברים? -
מאתתגובות