התגובות שלי בפורום
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
עידית
חברתודה. בסופו של דבר נמצאה דרך לעקוף את כל המחסומים דרך שמירת הוורד כקובץ PDF. וכמו שאמרו חז"ל: אם זה עובד – נעזוב את זה… תודה על העזרה.
אגב, לא הצלחתי להגיע למעמד ההנחיות המתואר כאן. יכול להיות משום שהצטרפתי לגרסת הקורא ולא לגרסה בתשלום?עידית
חברקודם כל תודה…
התקנתי את גרסתה החינמית. כשאני פותחת אותה מופיעים 2 אייקונים – אחד למסמכים, והשני לאתר הבית שלהם, עם אופציה לרישום לתקופת ניסיון חינמית. האם אני מפספסת משהו בדרך?עידית
חברבוקר טוב, הילה,
התכוונת להיכנס ל- internet options?עידית
חבריופי, תיכנסי ל foxit?
איך בדיוק אני אמורה להיכנס לשם???עידית
חברזאת ההודעה שהתקבלה ב foxit reader.
אולי אני לא שומרת נכון? אני עושה שמור כקובץ PDF – ועד כאן הכל בסדר. כשאני פותחת את הקובץ – הסמן מראה את ה URL של הלינק. אבל כשאני לוחצת – מופיע החיווי שהדבקתי למעלה. האם את מבינה לאן צריך ללכת ומה צריך לשנות?ולמה, אגב, אנחנו ערות בשעות כאלה מול המחשב???עידית
חבריש לי אופציה של save as PDF והוא גם נשמר, אבל הקובץ נפתח עם חיווי שצריך לשנות משהו בהגדרות על מנת לאפשר לו לפתוח את הלינק (מצרפת).עידית
חברהתקנתי את התוכנה עליה הימלצת. עכשיו… מהי הדרך הנכונה לשמור את קובץ הוורד כ- PDF?
אני שומרת ב"שמור קובץ כ…" ואז מתקבל קובץ לקריאה בלבד שאינו מאפשר פתיחה של הלינק (אבל רואים אותו – שזו ממש התקדמות…)מה עכשיו?תודהעידית
חברתודה.
אז למען הסר ספק – הנה שאלה נוספת, איך את הופכת את הוורד ל- PDF? על ידי "הדפסה" או בדרך אחרת? כי במקור – הלינק מסומן ועובד. הוא נעלם ברגע שאני מדפיסה את הקובץ במדפסת PDF.עידית
חברתודה.
אני משתמשת ב- 24pdf. אם יש אופציה כזסאת, איפה היא צריכה להיות, ומה יש לסמן? -
מאתתגובות
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)