התגובות שלי בפורום
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
יוסף בר-צבי
חברטוב, סוף דבר…
החלפתי את הכונן והכל הסתדר.שוב תודה על המאמץיוסיbajoseph 2011-06-29 19:43:19 יוסף בר-צבי
חברטוב, הורדתי מקסימום התקנות, נתתי גם לאחראי מחשוב אצלי לבדוק והוא מצא שבדרייברים מוגדרים 3 כוננים (יש אחד), משהוא השתפר אבל התופעה בכללותה נמשכת.
לגבי מצב בטוח: יש גבול לידע שלי על דרייברים, ניסיתי ולא במיוחד הלך לי, הפעלתי עם Hirens במיני-חלונות והגיב אותו הדבר.לכן דיברתי עם הטכנאי שממנו קניתי את המחשב בזמנו והוא יבדוק את הכונן, ינסה גם לחבר כונן אחר לבדיקה ואז נראה.שוב תודה, אדווח אם אמצע משהוא.יוסייוסף בר-צבי
חברטוב, הורדתי את הקובץ ולא שינה כלום. אחשוב על זה שוב מחר. אגב אני מתחיל לחשוב על התקנה מחדש של כל החלונות רק שאין לי כח לזה.
תודה עד כאןיוסייוסף בר-צבי
חברהי
את ה Microsoft Fix it ניסיתי, לא מצא שום תקלה ולא עבד.לגבי ההורדות השניות אני מגיע לאתר, מודיע לי לחכות 10 שניות להורדה ואז לא יורד שום דבר.אבל חשבתי על משהוא.מה קורה אם הכונן ננעל לאזורי ה DVD? מפסיק לעבוד לגמרי או פשוט מפסיק לזהות מדיה? אני לא זוכר שגרמתי למשהוא כזה אבל אולי?ושוב אני מעריך את המעמצים לעזור לי.נ.ב. אני יכול לשמוע את הדיסק אם אני מעלה את אותו ל Winamp בתור דירקטורי לא בתור דיסק מוזיקה, ואז אפשר אפילו לשנות פורמט או להעתיק.יוסיbajoseph 2011-06-27 14:32:05 יוסף בר-צבי
חברתוכנת ה FixIt של מיקרוסופט לא עבדה, הודיע שזה נכשל כי לא מתאימה.
יוסף בר-צבי
חברזה מה שמופיע, היה צריך להראות לי את זה רק אם אני בחרתי לראות את הקבצים בדיסק.
חוץ מזה הוא בכלל לא מזהה שזה דיסק מוזיקה אלא מתייחס כאילו זה דיסק דטה.כנ"ל בדיסקי DVD, כולם קנויים לא צרובים גם אם אני חושב שלא צריך להיות הבדל.יוסף בר-צבי
חברזה הדבר הראשון שעשיתי,
אם זה היה הכל לא היתי פונה לפורום בכזה יאוש….בכל אופן תודה על התגובה הראשונה. -
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)