התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברבודאי שיש לך אפשרות.
במקלדת בצד ימין למעלה יש לחצן שכתוב עליו PrtSc SysRq (או משהו כזה). תלחצי עליו, ולאחר מכן תפתחי תוכנת צייר > קליק ימני > הדבק.ישנה אפשרות אחרת אם יש לך windows7. יש תוכנה פשוטה וחמודה שנקראת 'כלי החיתוך', בעזרתה את פשוט יכולה לגזור חלק מהמסך ולשמור אותו כתמונה.אברהם
חברמנסיוני , רוב האנשים שיש ברשותם מחשב רגיל ללא מסך מגע, מעדיפים וינדווס 7.
וינדווס 8 מתאימה הרבה יותר למסך מגע, ובשביל מחשבים רגילים זה ממש מעצבן.(לי באופן אישי יש מחשב נייד רגיל עם וינדווס 7, ועוד נייד טאבלט-PC עם וינדווס 8).הטעות הפטאלית של מייקרוסופט, זה שהם פיתחו מערכת הפעלה שמתאימה לטאבלטים, אך כפו אותה גם על משתמשי הPC.אברהם
חברזה כמו לשאול מה עדיף- אופני הרים או דשא סינטטי..
windows זה מערכת הפעלה, ולעומת זאת explorer זה דפדפן אינטרנט.אברהם
חבראם מדובר במחשב נייח ניתן בקלות לאפס ביוס על ידי הוצאת הסוללה מהלוח אם וכך גם הסיסמאות יאופסו.
אברהם
חברניסית להוציא את הראוטר מהשקע?
תתפלא, לפעמים זה פועל נפלאות…אברהם
חברבג'ימייל ישנה אפשרות לסגור את כל ההפעלות האחרות, כך שאפילו אם זה פתוח בעשר מחשבים – בכולם החשבון יתנתק.
– יש להכנס לדף הג'ימייל, ולגלול עד למטה למטה. בצד שמאל למטה (בגירסה העברית) כתוב משהו על פעילות אחרונה, ויש שם לינק 'פרטים'. יש ללחוץ עליו.– כעת נפתחת חלונית עם פרטי ההפעלות האחרונות של החשבון. בראש החלונית ישנו לחצן עם הכיתוב 'יציאה מכל ההפעלות האחרות'. בלחיצה עליו הוא סוגר את כל ההפעלות מלבד המחשב שעליו אתם עובדים.אברהם
חבראם יש לך וינדווס 7 כנס לשורת החיפוש, ופשוט תקליד שם את האותיות CMD או את המילים 'שורת הפקודה' ותכנס לתוצאה הראשונה שתקבל.
ישנה אפשרות אחרת לתיקון הקבצים, ראה את הודעתי האחרונה באשכול הזה .אברהם
חברדבר ראשון יש לבדוק שכרטיס המסך מהודק לתושבת.
אברהם
חברזה תמונה של ספק?? זה נראה קבל מהלוח. לא?
אברהם
חברלוח הבקרה > אפשרויות צריכת חשמל
בצד ימין בחר 'שנה את עיתוי השינה של המחשב' – ותבדוק שזה מוגדר על 'אף פעם' (או איך שאתה רוצה).אברהם
חברכנס ללוח הבקרה> כלי ניהול> שירותים> תגלול עד שתגיע לשורה שכתוב בה print spooler
לחץ על 'הפעל' ואישור.אברהם
חבריתכן שמדובר בבעיה שולית של קבצים זמניים, קוקיז וכד'.
כשלב ראשון הייתי ממליץ על מחיקת היסטורית גלישה, להלן ההוראות (אם יש עדיין גבר שלא יודע איך עושים את זה..)בסרגל למעלה תלחץ על כלים> מחק היסטורית גלישה>מחק.כעת תסגור את הדפדפן ותפעיל מחדש, ותבדוק אם הבעיה עדיין קיימת. אם כן, תנסה לעשות איפוס דפדפן, על פי ההוראות כאן.10avraham 2014-06-09 15:17:01 אברהם
חבראיזו מערכת הפעלה?
אברהם
חברכנראה שנענע התכוון למחשב נייח.
במחשב נייד אל תנסה להגיע לסוללה לבד בשום אופן!אברהם
חבר1- כן, אתה חייב לפרמט.
2. עקרונית זה לא מוחק אפילו את המידע שבכונן מערכת. אם אתה לא מאתחל את הכונן הוא מעביר אוטומטית את הקבצים לתיקייה חדשה בשם windows old. כמובן שאת התוכנות הוא כן מוחק.3. למרות האמור בסעיף 2- אם אתה כבר מפרמט את המערכת אני ממליץ לך לגבות את כל החומר לכונן אחר, ולאתחל לגמרי את כונן C, כדי שהמערכת תתחיל חדש 'על נקי'. -
מאתתגובות