התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 181 עד 195 (מתוך 549 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: שידרוג דפדפן #55581
    אברהם
    חבר

[QUOTE=F-15]יש לי ווינדוס 7 , ומותקן עליו אקספלורר 11.[/QUOTE]

גם לי.
    בתגובה ל: BIOS בעייתי #55577
    אברהם
    חבר

אם אתה נכנס לboot configuration מה אתה מקבל?

בתגובה ל: בעייה בהתקנת וונדוס 8ץ1 #55563
    אברהם
    חבר

זה תוכנה שצריכה לשבת על דיסק שפועל כ-boot, יש כמה כאלו בדיסקי hirens boot המצויים אצל טכנאי מחשבים.  אם אתה מעונין לבדוק את הדיסק הייתי ממליץ שתפנה לאיש מקצוע.

את שלב 2 ו-3 אני ממליץ בכל מקרה שתנסה, אפילו שזה לא נראה משהו…
    בתגובה ל: בעייה בהתקנת וונדוס 8ץ1 #55547
    אברהם
    חבר

1. יתכן שהכונן הקשיח תקול.  ניתן לבדוק זאת (גם במחשב ללא מערכת הפעלה) בעזרת תוכנה חיצונית.

2. מה שכן אוכל לומר לך – מנסיון – תנסה להתעקש. תנסה כמה פעמים להתחיל מחדש עם התקנה נקיה, יש סיכוי שפתאום זה יעבוד (אין לי הסבר תיאורטי לזה. עובדתית אצלי זה הלך).
    3. בנוסף הייתי ממליץ לנסות אופני התקנה שונים (CD, DOK).
    אברהם
    חבר

לא ניסיתי אישית אף פעם, עד כמה שידוע לי – זה עובד (אם אני לא טועה, טיפלתי לאחרונה במחשב שהיו מותקנים בו שתי המערכות שהזכרת).

אברהם
    חבר

מה אתה רוצה בדיוק?

בתגובה ל: windows נעול #55456
    אברהם
    חבר

איזו וינדווס יש לך?

בתגובה ל: קבלת GMAIL ל OUTLOOK #55248
    אברהם
    חבר

בעמוד התמיכה של Microsoft  השגיאה שציינת מוגדרת כ'התנתקות בלתי צפויה'.

תנסה להכנס לדף של GMAIL , הגדרות (כפתור גלגל השיניים למעלה> הגדרות) ותחת הלשונית 'חשבונות' לבדוק שמוגדר : אפשר IMAP.  אם לא, תגדיר את זה, תתנתק מOUTLOOK ותפעיל אותו מחדש.

10avraham2014-01-28 14:51:35

בתגובה ל: מחשב לא נכבה #55242
    אברהם
    חבר

לאחרונה נתקלתי במחשב חדש יחסית, שיש שם אופציה בBIOS להגדיר שבמגע של העכבר ו/או בלחיצה על כפתור במקלדת, המחשב נדלק.  לקח לי זמן עד שקלטתי שזו הבעיה.

אולי זו הבעיה? יתכן שהמחשב מבצע כיבוי רגיל, אבל אתה מזיז קצת את העכבר והוא נדלק מחדש.
    בתגובה ל: driver #55205
    אברהם
    חבר

לאיזה התקן אתה מחפש דרייבר?

בתגובה ל: driver #55197
    אברהם
    חבר
    בתגובה ל: קיצורי דרך נהפכו לקבצי וורד #55076
    אברהם
    חבר

איזה כבוד- שלושת המוסקטרים!  קריצה

ניסיתי את הפתרונות המוצעים, לצערי לא צלח.  כנראה שמדובר בוירוס עקשן במיוחד. בכי
    תודה רבה בכל אופן!
    בתגובה ל: קיצורי דרך נהפכו לקבצי וורד #55052
    אברהם
    חבר

אחרי שניסיתי עם נוד32 יש לי עוד מה לנסות?

את 2 הפתרונות הבאים ניסיתי ולא צלח.
    תודה בכל מקרה אצבע למעלה
    בתגובה ל: בעיה בהגדלת הכתב במייל יוצא #55044
    אברהם
    חבר

אבי – אצבע למעלה

אפשר אולי לשקול על פתיחת אשכול תמיכה בארמית.  אבל אם אנחנו כבר גולשים לזה- פותח אשכול זה הינו מומחה מיוחד לשפה העברית.  העברית שלו- שפתיים יישק…
    בתגובה ל: בעיה בהגדלת הכתב במייל יוצא #55042
    אברהם
    חבר

לצערי לא אוכל להשיבך דבר- יען אינני מכיר את הממשק של וואלה, אבל בטוחני שהמנהלים המקצועיים באתרא קדישא הדין יעשו כמיטב יכולתם כדי לעזור לך.

מה שכן- אנצל את ההזדמנות לומר לך- איש יקר-
    כי בזכות קורס הרענון שעברתי אצלך (לפני כ3-4 שנים. קורס החובה אחרי 5 שנות רשיון. לא עונש של נקודות…) הנהיגה שלי אחרת לגמרי. בזכותך אני נהג זהיר הרבה יותר.
    אישיותך המקסימה שהתמזגה בשיעורים שהועברו על ידך בחן ובנעימות, חקוקה עדיין בזכרוני.
    אאחל לך שתמשיך בעבודת הקודש שלך לסייע לשמור על חיי אדם, מתוך בריאות איתנה ואושר!
מוצגות 15 תגובות – 181 עד 195 (מתוך 549 סה״כ)