התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבר[QUOTE=F-15]יש לי ווינדוס 7 , ומותקן עליו אקספלורר 11.[/QUOTE]
גם לי.אברהם
חבראם אתה נכנס לboot configuration מה אתה מקבל?
אברהם
חברזה תוכנה שצריכה לשבת על דיסק שפועל כ-boot, יש כמה כאלו בדיסקי hirens boot המצויים אצל טכנאי מחשבים. אם אתה מעונין לבדוק את הדיסק הייתי ממליץ שתפנה לאיש מקצוע.
את שלב 2 ו-3 אני ממליץ בכל מקרה שתנסה, אפילו שזה לא נראה משהו…אברהם
חבר1. יתכן שהכונן הקשיח תקול. ניתן לבדוק זאת (גם במחשב ללא מערכת הפעלה) בעזרת תוכנה חיצונית.
2. מה שכן אוכל לומר לך – מנסיון – תנסה להתעקש. תנסה כמה פעמים להתחיל מחדש עם התקנה נקיה, יש סיכוי שפתאום זה יעבוד (אין לי הסבר תיאורטי לזה. עובדתית אצלי זה הלך).3. בנוסף הייתי ממליץ לנסות אופני התקנה שונים (CD, DOK).אברהם
חברלא ניסיתי אישית אף פעם, עד כמה שידוע לי – זה עובד (אם אני לא טועה, טיפלתי לאחרונה במחשב שהיו מותקנים בו שתי המערכות שהזכרת).
אברהם
חברמה אתה רוצה בדיוק?
אברהם
חבראיזו וינדווס יש לך?
אברהם
חברבעמוד התמיכה של Microsoft השגיאה שציינת מוגדרת כ'התנתקות בלתי צפויה'.
תנסה להכנס לדף של GMAIL , הגדרות (כפתור גלגל השיניים למעלה> הגדרות) ותחת הלשונית 'חשבונות' לבדוק שמוגדר : אפשר IMAP. אם לא, תגדיר את זה, תתנתק מOUTLOOK ותפעיל אותו מחדש.10avraham 2014-01-28 14:51:35 אברהם
חברלאחרונה נתקלתי במחשב חדש יחסית, שיש שם אופציה בBIOS להגדיר שבמגע של העכבר ו/או בלחיצה על כפתור במקלדת, המחשב נדלק. לקח לי זמן עד שקלטתי שזו הבעיה.
אולי זו הבעיה? יתכן שהמחשב מבצע כיבוי רגיל, אבל אתה מזיז קצת את העכבר והוא נדלק מחדש.אברהם
חברלאיזה התקן אתה מחפש דרייבר?
אברהם
חבראיזה כבוד- שלושת המוסקטרים!
ניסיתי את הפתרונות המוצעים, לצערי לא צלח. כנראה שמדובר בוירוס עקשן במיוחד.
תודה רבה בכל אופן!אברהם
חבראחרי שניסיתי עם נוד32 יש לי עוד מה לנסות?
את 2 הפתרונות הבאים ניסיתי ולא צלח.תודה בכל מקרה
אברהם
חבראבי –
אפשר אולי לשקול על פתיחת אשכול תמיכה בארמית. אבל אם אנחנו כבר גולשים לזה- פותח אשכול זה הינו מומחה מיוחד לשפה העברית. העברית שלו- שפתיים יישק…אברהם
חברלצערי לא אוכל להשיבך דבר- יען אינני מכיר את הממשק של וואלה, אבל בטוחני שהמנהלים המקצועיים באתרא קדישא הדין יעשו כמיטב יכולתם כדי לעזור לך.
מה שכן- אנצל את ההזדמנות לומר לך- איש יקר-כי בזכות קורס הרענון שעברתי אצלך (לפני כ3-4 שנים. קורס החובה אחרי 5 שנות רשיון. לא עונש של נקודות…) הנהיגה שלי אחרת לגמרי. בזכותך אני נהג זהיר הרבה יותר.אישיותך המקסימה שהתמזגה בשיעורים שהועברו על ידך בחן ובנעימות, חקוקה עדיין בזכרוני.אאחל לך שתמשיך בעבודת הקודש שלך לסייע לשמור על חיי אדם, מתוך בריאות איתנה ואושר! -
מאתתגובות