התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבר[QUOTE=כרמה]אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו כדי להשתמש בו, כיצד עושים זאת[/QUOTE]
כנסי למחשב שלי. תעמדי עם סמן העכבר על הכונן > קליק ימני> אתחול> התחל.
אחר שיהיה כתוב לך 'אתחול הושלם' תבדקי כמה ג'יגה מסומן לך כעת.
אברהם
חבראיתמר (סליחה שאני מתערב..
)בד"כ בחימום יתר המחשב נכבה לגמרי, לא? על פי התיאור הנ"ל נשמע שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך נכבה. כמו"כ הוא מתלונן שהתצוגה עולה זמן רב אחר הפעלת המחשב.
זה קשור למעבד? זה לא מצביע יותר על בעיות בכרטיס מסך?
תודה רבה
אברהם
חברמה הבעיה? מדוע אינך מעתיק פשוט את החומר לכונן קשיח חיצוני?
אברהם
חברבחלק מן המחשבים (מחשבי טושיבה למשל) יש אייקון בשורות המשימות שאחראי על הגדרות העכבר- בין היתר אם לאפשר לחיצה על משטח העכבר.
אברהם
חבר– האם אחר שאתה מסמן לו להסתיר סיומות של קבצים מוכרים ועושה אישור וכו', ההגדרות אכן נשמרות? כלומר- כשתפתח פעם נוספת את חלון 'אפשרויות תיקיה' אתה תראה את זה מסומן, או שלמרות ששינית הוא לא שמר את ההגדרות?
10avraham 2013-04-04 22:21:25 4 באפריל 2013 בשעה 22:14 בתגובה ל: איך מבטלים את הפורמט החדש של הודעות בג'ימייל? [בעיה נפתרה] #51464אברהם
חברראשית כל- תרגעי.. 🙂 בסופו של דבר מתרגלים לשינויים.
ע"פ ההצהרות של גוגל, הפלטפורומה הישנה של כתיבת הודעה עומדת להיעלם לחלוטין. לעת עתה יש לך אפשרות לעבור זמנית לפלטפורמה הישנה:
-בתחתית חלון כתיבת ההודעה החדש בצד שמאל, יש חץ קטן. כשתלצי עליו יפתח לך חלון אופציות, כשהאופציה הראשונה היא "עבור באופן זמנה ל'כתוב' הישן". תלחצי על זה ותקבלי בחזרה את הפלטפורמה הישנה.
בהצלחה.
אברהם
חברנשמע קצת הזוי. כנראה שK300 יפתור את הבעיה… 🙂
אברהם
חבראבי-
ניסיתי את העצות מהלינק שהבאת וזה לא עזר.
אבל– זה העלה לי רעיון אחר. עשיתי מחיקה טוטאלית כולל הכל– וזה עבד!!
תודה רבה לכם! אתם חבר'ה מקסימים!!

אברהם
חבראבי-
איפסתי את הדפדפן וזה לא עזר.

אברהם
חברבדקתי. אין לי שום תוספים פעילים.
אברהם
חברתעתיק את הקישור הנ"ל לשורת הכתובות. משום מה אני לא מצליח להכניס לכאן קישורים נורמליים.

אברהם
חבר
תנסה שחזור מערכתhttp://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=13432&PID=47695&title=system-restore#47695
itsho 2013-03-10 15:52:05 אברהם
חברלא נראה לי שזה יעזור, כי השינוי צריך להיות בregistry.
ניסית לעשות שחזור מערכת?אברהם
חבראיזה וינדווס יש לך? אם זה וינדווס 7 ניתן לעשות זאת דרך ניהול הדיסקים של הוינדווס. אם יש לך מערכת הפעלה ישנה יותר, ניתן לעשות זאת רק דרך תוכנות צד ג' שמיועדות לטיפול במחיצות.
אברהם
חבראבי-
כל הכבוד על ההסבר הסבלני! … -
מאתתגובות