התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברכמה אפשרויות.
1- ספק גמור (אפי' שהנורה הצהובה דולקת. היו דברים מעולם).2- חיבור כפתור הסטרט ללוח מנותק.אברהם
חברתודה אבי.
כמובן שכל הקבצים בעלי סיומת MP3 – תקינים לחלוטין (במחשב אני מצליח לפתוח ולשמוע).התקנתי את התוכנה הנ"ל והתחלתי בצריבה, אך לפתע הוא כותב לי שהדיסק לא מתאים ואני צריך CD+R במקום CD-R שאיתו ניסיתי לצרוב.זה נראה לי 'תירוץ עלוב', משום שכבר צרבתי עשרות דיסקים בקבצי mp3 עם CD-R בלי שום בעיות.אברהם
חבראפשר לשלוח פקסים בחינם דרך האינטרנט:
אברהם
חברלא הבנתי מה כתבת בשורה השניה.
האם כשאתה נכנס למנהל ההתקנים מופיע סימן קריאה צהוב על התקני הקול? או אולי הם נעלמו לגמרי?בכל אופן- יתכן מאוד ששחזור מערכת גם יעזור לך (במקום לטרוח לחפש דרייברים)/אברהם
חברבעמודה CPU מפורט כל תוכנה כמה אחוזים מהמעבד היא מפעילה (תתעלם מהשורה 'תהליך לא פעיל').
בתחתי החלון ישנו סיכום כמה אחוזים מהמעבד פועלים. תעקוב אחר זה חצי דקה- דקה. אם זה מעל 5% כל הזמן (בלי פעולה מיוחדת במחשב), תחפש בשורות איזו תוכנה מפעילה את המעבד יותר מהאחרות.אתה יכול להעלות לכאן צילום מסך(מה עם שחזור מערכת, ניסית?)אברהם
חבר– התקנת במקרה אנטי וירוס נוסף? זו בעיה שמאפיינת מקרים בהם מותקנים 2 תוכניות אנטי וירוס.
– ניתן לראות איזו תוכנה מכבידה על ידי בדיקה במנהל המשימות. קליק ימני על סרגל המשימות שבתחית המסך> מנהל המשימות.– בכל מקרה, ניסית לעשות שחזור מערכת? זה בודאי לא יזיק, וכנראה שיכול לעזור.בהצלחה.אברהם
חברניסית שחזור מערכת?
10avraham 2012-07-03 13:50:06 אברהם
חברכנראה שיש לך כמה חשבונות במייל שמוגרים באאוטלוק ובכל פעם עולה חלונית זו על מנת שתבחר את הפרופיל הרצוי.
ככל הנראה הפרופיל הקיים הוא הפרופיל שבו אתה משתמש, ולכן פשוט תסמן V ב'קבע כפרופיל ברירת מחדל'.אברהם
חברOK.
צ'ק דיסק כבר ניסית? סריקת סקטורים פגומים.אברהם
חברשלום
פעמים רבות תיקיות או קבצים מסוימים, הופכים בהגדרתם להיות 'נסתרים'. במקרה כזה תוכל לראות את הקבצים רק אם תאפשר הצגת קבצים נסתרים. לשם כך עליך לעשות את הפעולות הבאות:התחל> לוח הבקרה> אפשרויות תיקיה> תחת הכרטיסיה 'תצוגה', תגלול עד שתמצא את השורה 'הצג קבצים, תיקיות וכוננים מוסתרים' ותסמן אותה. כעת לחץ על אישור, ובדוק האם כעת אתה יכול לראות את תוכן התיקייה.בהצלחה.אברהם
חבר
אברהם
חבראני ממש לא מבין מה הבעיה.
את לא יודעת איך להוסיף קובץ תמונה לרצועת הסרט?(את מדברת על יוצר הסרטים של וינדווס 7?)אברהם
חבראגב,
אם אני מנסה למחק את כתובת המייל הנ"ל ולשלוח שנית, מופיעה לי אותה הודעה עם כתובת המייל הבאה…אברהם
חברבד"כ קיצור דרך לא 'מאבד' את הנתיב, אא"כ מישהו טיפל בקובץ המקורי.
אחד מהשניים: או שמחקו אותו, או שהעבירו אותו לכונן/תיקייה אחרת.תנסה לעשות חיפוש בכל כונן בנפרד (פעמים רבות החיפוש של שבתפריט ההתחלה בוינדווס 7 לא מחפש בכונן D).אגב, זה קיצור דרך לתוכנה או לקבצים? (כי אם זה לתוכנה, אתה יכול לחפש את המיקום שלה דרך רשימת התוכניות)אברהם
חבראו יותר מדויק:
קליק ימני על שורת המשימות > מאפיינים > מיקום שורת המשימות במסך (יש לבחור: למטה) -
מאתתגובות