התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבר– לא דיברתי על מקש F5, אלא על כפתור חיצוני שנמצא בד"כ באחת מדפנות המחשב.
אבל אני לא ממש מבין אותך. בהודעה הראשונה כתבת שבאייקון מופיע אין חיבורים זמינים, ובהודעה האחרונה כתבת שהוא כן מזהה רשת אלחוטית (אגב, זה שעם כבל זה מתחבר, זה לא אומר כלום. הכפתור שדיברתי עליו הוא קשור רק לwireless).– ממתי קרתה הבעיה? האם לפני כן כן הצלחת להתחבר?– האם המחשב הגיע ממישהו אחר/חברה/משרד (במקרה כזה יתכן שהבעיה נובעת מהגדרות פרוקסי או IP ידני)?אברהם
חבראם אתה בטוח שכרטיס הרשת תקין, ושיש רשתות אלחוטיות באיזור-
במחשבים הניידים יש כפתור קטן (שמשום מה הרבה אנשים לא מודעים לקיומו) שמאפשר/לא מאפשר חיבור לרשת אלחוטית. חפש את הכפתור הזה ותוודא שהוא על מצב on.אברהם
חבריש לך 2 דרכים:
1- פתח את המסמך, לחץ על הכפתור העגול שבצד ימין למעלה, ב'שמירה' הוא נותן לך אופציה לשמור את זה באיזו גירסה שאתה רוצה.2- אתה יכול פשוט לשנות לו ידנית את הסיומת (ראשית צריך שיהיה מוגדר לך ב'אפשרויות תיקייה' האפשרות להציג סיומות של קבצים). הסיומת של קבצי וורד בגירסת 2003 היא doc. אם תשנה את זה לdocx תקבל את המסמך בגירסה המתקדמתאברהם
חברהאם הבעיה קיימת גם כשאת גוררת את הקובץ למייל? ניסית?
אברהם
חברגם את זה עשיתי (ואף התקנתי גירסה אחרת) וזה לא עזר.
התעלומה בעינה.אברהם
חבריש להדגיש שהבעיה קיימת רק בגוגל כרום. באינטרנט אקספלורר אין שום בעיה.
אברהם
חברתנסי לעשות שחזור מערכת
10avraham 2012-06-03 21:24:09 אברהם
חברפרטים נוספים:
מערכת הפעלה: win7גירסת דפדפן: 20.0.1132.11אברהם
חברבאיזה דפדפן אתה משתמש?
באקספלורר- קליק ימני בחלקו העליון של הדפדן> סמן את 'שורת התפריטים'.בכרום- לחיצה על כפתור מפתח שוודי (משמאל לשורת הכתובות)> סימניות> הצג סימניות.אברהם
חברישנם מקומות בהם ניתן לצרף רק קבצי תמונה, ובמקרים אלו כל קובץ שאינו תמונה לא מופיע כלל בחלונית החיפוש.
בטוח שזה לא המקרה?..אברהם
חברלפני שאת נגשת לגיבוי גוסט (שזה גם משנה קבצים, לא רק הגדרות), הייתי ממליץ שתנסי לעשות שיחזור מערכת לנקודת זמן קודמת.
אם הבעיה היא בעיית תוכנה (מנהלי התקנים וכדומה) היא כנראה תיפתר. אם הבעייה היא בעית חומרה היא לא תיפתר, ולזה גם גוסט לא יעזור.הנחיות לשחזור מערכת, תקבלי באשכול הזה: http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=13432&title=system-restoreבהצלחה, תמשיכי לעדכן.אברהם
חברשלום רב.
ראשית- הייתי ממליץ שתנסי לחבר התקנים נוספים, כדי לוודא ב100% שהבעיה אכן ביציאות.שנית, האם זה מחשב נייח, ואם כן- האם זה בפתחים שבקדמת המארז, או באלו האחוריים? אם זה בקדמיים- תנסי לחבר לפתחים שבחלקו האחורי של המארז ותבדקי אם הבעיה קיימת.אברהם
חבר10avraham 2012-05-24 08:07:10 אברהם
חבר[QUOTE=פטיש אוויר]
נראה לי שהבעיה שהביוס לא מזהה את הכונן כפריימרי מאסטראיך מתגברים על זה ?[/QUOTE]
אתה צריך להכנס עם תוכנה שמטפלת במחיצות (אני בד"כ משתמש עם acronis מתוך hirens' boot cd) ולבדוק/לשנות את ההגדרות.אברהם
חברתבדוק את 2 האפשרויות הבאות:– אולי הוא לא מפורמט כ-ntfs (ואז צריך לפרמט אותו כך, במחשב אחר או עם תוכנת boot כלשהיא) ?
– אולי הוא לא מוגדר כ"פריימרי"? -
מאתתגובות