התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברi3 שייך למשפחת מעבדים יותר מתקדמת.
– המחשב של ה-1790 ש"ח מצויד במעבד ישן נושן אפי' ללא ליבה כפולה ולכן מחירו הזול– לעומתו 2 המחשבים האחרים מצוידים במעבדים מהדור החדש, ובנוסף גם בדיסק קשיח 500GB במקום 320.מבין שניהם, בהתחשב בעובדה שאין כמעט פערי מחירים, עומדים בפניך 2 נתונים זה מול זה. מעבד חדיש יותר (i5 מול i3) לעומת זכרון (4GB לעומת 2). אני אישית הייתי הולך על הi5 כי זכרון תמיד אפשר להוסיף אח"כ אם רוצים.אברהם
חברקליק ימני על סרגל המשימות> מאפיינים> התאמה אישית> גלגל לסמל הרלבנטי וסמן 'הצג סמל והודעות'
לחץ על 'אישור', וגם בחלון שאח"כ 'אישור'.אברהם
חברrosenblaster היקר,לא כל התקלות הינן במחשב שלי.אני טכנאי מחשבים (די בתחילת דרכי), ורוב התקלות שאני מעלה הם תקלות במחשבים של לקוחות, או של סתם אנשים שאני מנסה לעזור להם, גם בלי להכיר (כמו במקרה הנוכחי, שהתקלה אצל 'נעמהס' ששאלה אותי על כך בפורום אחר, ופתחתי את האשכול כאן בשבילה).* ואם תשים לב, יש לי יותר הודעות בהן אני מציע פתרונות לאחרים, מאשר הודעות בהן אני מבקש עזרה
10avraham 2012-02-16 00:59:20 אברהם
חברלהגיע לחלון 'הפעלה' (דרכו מגיעים לשורת הפקודה עם הקלדת CMD) : לחיצה על מקש הוינדווס שבמקלדת + R.
אייקונים שנעלמים משולחן העבודה: בווינדוס 7: מקש ימני על שולחן העבודה> תצוגה> הצג סמלים בשולחן העבודהבXP- מקש ימני על שולחן העבודה> סדר סמלים לפי> הצג סמלים בשולחן העבודה.אם זה לא מצליח, הפעל את מנהל המשימות (ctrl+alt+del) בחלון שנפתח לחץ על קובץ> משימה חדשה> explorer.בהצלחה,המשך לעדכן.אברהם
חבראתה בטוח שאתה יודע להתקין מערכת הפעלה?
כי השגיאה שהוא מביא לך מראה שלא אתחלת בכלל דיסק התקנה כ- boot.אברהם
חברדגם הראוטר שלי הוא: d-link 2650u.
יש למישהו מושג אם/איך אפשר להגיע בראוטר הזה לרשימת המחשבים המחוברים?אברהם
חברקליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות- בדוק כעת.
בחלון שנפתח סמן את 2 השורות, ותלחץ על אישור. הבדיקה לוקחת זמן, אבל סיכויים סבירים שהיא תפתור את הבעיה.אברהם
חבריש לפתוח את מארז המחשב, להוציא את כרטיס זכרון, ולחברם בחזרה לחריץ המתאים, בצורה תקינה..
אברהם
חברראשית עליך לוודא כי זו אכן בעיה של דרייברים:
קליק ימני על המחשב שלי> מאפיינים> חומרה> מנהל ההתקנים.אם מופיעים שם שורות עם סימן קריאה צהוב, זה אכן מראה על חומרה שחסר לה דרייברים. תקראי את מה שכתוב שם בשורה, קח תוכלי לקבל אינפורמציה על החומרה. אם זה אכן כרטיס קול, את צריכה את הדרייברים של הכרטיס.אברהם
חברנא לכתוב יותר פרטים.
הא"ב- באיזה דואר אתה משתשמש?אברהם
חבראיזה חשבון מייל יש לך? האם אתה שולח דרך תוכנה?
אברהם
חברהסתברות גבוהה שמשהו בכרטיס מסך נדפק. אם יש לך אפשרות לחבר כרטיס pci express ולחבר אליו את המסך ולבדוק אם יש תצוגה- זה כבר יוכל לכוון אותך לאיתור הבעיה.
אפשרות נוספת, וכבר היו דברים מעולם: פשוט לעבור על החומרה אחת לאחת, לחבר מחדש חיבורים של דיסקים, כרטיסי זכרון, חבורי לוח, עד שהבעיה נפתרת.כמובן שאם יש לך את האפשרות לבדוק קודם כל עם כרטיס מסך כפי שציינתי, זה יכול לחסוך ממך את השלב הזה.אברהם
חברסורי, אם זה מה שניסית, אין לי איך לעזור לך.. 🙁
בכל מקרה, מנהלי הפורום המנוסים יוכלו לעזור לך יותר ממני…בהצלחה בכל מקרה.אברהם
חברבדקת עם מסך אחר?
בדקת את המסך הנוכחי במחשב אחר? -
מאתתגובות