התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברכמדומני שאין אפשרות לשנות כך באופן חד פעמי.
מה שאתה כן יכול לעשות: אתה נכנס לכפתור דמוי גלגל השיניים שנמצא בצד שמאל של הג'ימייל> הגדרות ג'ימייל> כנס ללשונית 'חשבונות ויבוא' תחת הקטגוריה 'שלח דואר כ-' תשנה את ההגדרות הנוכחיות, ותשלח את ההודעה המבוקשת.אם אתה מעוניין שאח"כ שמך יופיע בשאר ההודעות, כנס לאותו המיקום ותחזיר את ההגדרות הישנות.אברהם
חברלקובץ ההתקנה אין מקום ברירת מחדל. הוא נמצא היכן שהמשתמש איחסן אותו (יתכן שהיא כלל לא על המחשב). תשאל את מי שהתקין את התוכנה
אברהם
חברעקרונית כן, יתכן שיש שם כמה קבצים שמוגדרים משום מה כקבצי מערכת וכדומה.
תכנס לתוך התיקייה, ותתחיל למחוק את התיקייות שם בנפרד. עיקר הנפח מגיע מהתיקייה של המסמכים וההגדרות (אם הוינדווס הקודם היה גם וינדווס 7, שם התיקייה הוא 'משתמשים'. אם זה היה XP, שם התיקייה יהיה 'Documents and Settings' ) .לצערי אני לא יודע לומר לך כיצד תוכל למחוק את אותם קבצים שלא נמחקים לך כרגע.תצטרך להמתין לאחד המנהלים המקצועיים של הפורום כנראה 🙂בהצלחה.אברהם
חברלא צריך תוכנה בשביל זה, אתה צריך להגדיר את זה בוינדווס.
קליק ימני על 'מחשב'> מאפיינים> הגנת מערכת> בחלון שנפתח, בחר ב'קביעת תצורה'. וודא שהשורה 'שחזר הגדרות מערכת וגרסאות קודמות של קבצים' מסומנת.בחלקו התחתון של החלון צריך להיות הקצאה מספיקה של שטח דיסק (אין לי מושג מה הנפח של הדיסק שלך, אבל יתכן ווהקצאה קטנה מדי, אם היא אכן קטנה צריך להעלות אותה. תכתוב איזה גודל כונן C אצלך, כמה מתוכו פנוי, ומהי ההקצאה הנוכחית שלך)בהצלחה.אברהם
חברהתיקייה הזו זה כל החומר שהיה לך טרם הפירמוט (לא עשית פירמוט מלא של כונן C).
אברהם
חבר'שחזור מערכת' קרוב לודאי יעזור.
(התחל> תוכניות> עזרים> כלי מערכת> שחזור המערכת. תפעל לפי ההוראות, תבחר נקודת שחזור מתאריך לפני הזמן בו התחילה התקלה. השחזור אינו פוגע בקבצים, אך אם התקנת תוכנה אחר התאריך שבנקודת השחזור, הוא ימחוק את ההתקנה).אברהם
חבררק אני לא רואה את התמונה?
אברהם
חבראם הבעיה היא אכן בראוטר, תעשי לו reset (לחיצה ארוכה בעזרת סיכה על הכפתור הקטנטן. בד"כ כתוב לידו reset ).
כך כל ההגדרות של הראוטר מתאפסות.אברהם
חברבדיקת טמפרטורה.
אברהם
חברזיכרון וירטואלי נמוך ניתן לשפר באמצעות הגדלתו:
קליק ימני על המחשב שלי> מאפיינים> {בוינדווס 7 בלבד: הגדרות מערכת מתקדמות}> מתקדם> בחלון 'ביצועים' לחץ על 'הגדרות'>מתקדם> בחלון 'זיכרון וירטואלי' לחץ על 'שינוי'. תגדילי, כנסיון, פי שניים. אם תראי שהכל טוב, סבבה. תשאירי את זה כך.תמשיכי לעדכן! בהצלחה.אברהם
חברבסוף פתרתי את הבעיה ע"י שדילגתי על התקנת הדרייבר שאחריו המחשב נפל.
עכשיו הכל בסדר, ואף דרייבר לא חסר!
תודה!אברהם
חברהמשך ההרפתקאה:
פעם נוספת שהרצתי את דיסק ההתקנה של XP, הצלחתי לתקן את הוינודווס. ברוך ה'.אבל עכשיו מתחיל הסרט האמיתי. גיליתי שחסרים לו כמה דרייברים קריטיים, והתחלתי להתקין לו את הדרייברים בעזרת התוכנה DriverPackSolution (תוכנה מאוד יעילה לטעינת דרייברים).דא עקא, באמצע הליך התקנת הדרייבים הגעתי לסיוט; מסך כחול.stop: 0x0000007eאשמח מאוד לכל סיוע.אברהם
חבר(אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שאכן עשית את הפעולות המתבקשות בכדי להגדיר שפה לעברית ובכל אופן הוא מתעלם ממך. מה שמוכיח כנראה, שהוינדווס לא בעברית כפי שאתה חושב).
אברהם
חברקליק ימני על המחשב שלי> מאפיינים.
בחלון שנפתח אמורה להיות רשומה הגרסא. בד"כ זה home adition או ultimate (סליחה מראש על השגיאות באנגלית…).אם זה ultimate הרי שאפשר להחליף את השפה דרך הוינדווס עצמו. אם הגירסא היא אחרת, תצטרך תוכנה צד ג' כגון 'ויסטליזטור'.אברהם
חבר[QUOTE=kobyon]
אני מאוד מקווה שזה יסתדר.אם זה לא יסתדר אני ידווח לך.[/QUOTE]
אני מאוד מקוה שתתדווח גם אם זה כן יסתדר..
-
מאתתגובות