התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברחלוקה למחיצות איננה אפשרית דרך הוינדווס* . דרושה תוכנת boot צד שלישי כגון partition magiq או acronis, מצויות בעיקר אצל טכנאי מחשבים.
*(למעט אם בשעת התקנת מערכת ההפעלה פוצל הדיסק לשתי מחיצות, וכעת אתה מעוניין לפצל מחיצה אחת- ריקה, ושאינה נושאת את מערכת ההפעלה)אברהם
חברקודם כל, 58 מעלות זה לא התחממות מטורפת (מנסיוני המחשב לא נכבה בטמפרטורה כזאת).
בכל אופן, פירוק המאוורר וחיזוקו מחדש עוזרים בהרבה מהמקרים.כמו"כ יש לבדוק אם יש משחה טרמית כמו שצריך.אברהם
חברמה זה נהפכו? כל המסך נהפך?תוכל לפרט יותר?
אברהם
חבראין הבדל בין כונן של מחשב, לנגן, ולשאר אמצעי האחסון. תנקה עם האנטי וירוס של המחשב
(אם אין לך שם חומר קריטי, הכי טוב יהיה לפרמט את הנגן וכך תפטר מהוירוסים על בטוח)אברהם
חברתודה רבה!
אברהם
חברלא עט.
רק מחט/סיכת ביטחון וכדומה. להחדיר בזהירות לנקב הפיצפון שליד הכונן עד שמרגישים שלוחצים על משהו.(אם זה לא נפתח, קרוב לודאי שיש שם איזה דיסק תקוע)אברהם
חברפשוט מאוד.
קחי מחט/סיכת בטיחות, השחילי אותה בחור הקטנטן שליד מגירת הדיסקים (תחפשי אותו. אין כונן דיסקים בלי החור הזה), תשחילי עד שתרגישי שהוא לוחץ על משהו. תלחצי, אל תפחדי.כעת המגירה תיפתח (מקסימום בעזרת לחיצה בו-זמנית על כפתור הוצאת הדיסק).(אם המגירה בכל אופן לא נפתחת, אות הוא כי דיסק שנמצא שם, מונח עקום. ואז הפתירון בד"כ הוא למשוך בכח בנוסף להכנסת הסיכה, אבל לא אמרתי כלום…)אל תשכחי לעדכן.אברהם
חברניסיתי רק את זה: LioNetwork.Codec.Package.v3.0
אם יש לך קישור למוצר שציינת, או מוצר אחר שיוכל לעזור לי, אשמח מאודאו לחילופין לשלוח לי את התוכנה עצמה למייל [email protected] , אשמח מאוד.תודה רבה.אברהם
חברבדוק מיקום כרטיסי זכרון.
אברהם
חבר[QUOTE=nitzan_tal]
חוץ מזה, אני לא רוצה להגדיר בצורה ידנית את האינטרנט שלי, עכשיו כל פעם שאני ארצה להתחבר אצטרך להגדיר מחדש..?[/QUOTE]
ממש לא. אתה מגדיר פעם אחת , וזה נשאר כך עד שתחליט לשנות.אברהם
חברראשית, גילוי נאות: לא נתקלתי בבעיה כזו עדיין, ואינני יכול להציע פיתרון ודאי.
אוכל רק להציע- כיון שנראה שהבעיה קשורה לdefault gateway, הייתי מציע שתנסי להגדיר כתובת IP + default gateway באופן ידני. א"א להפסיד כלום מלנסות 🙂(זה לא מסובך, יש כל מיני מדריכים ברשת, למשל זה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm)אברהם
חברחבריה? מנהלים? מישו? …..
אברהם
חבראם זה אכן פתר, תוכל אח"כ להכנס למאפיינים של אותם תיקיות מוסתרות, ולבטל את הגדרתם כתיקייות מוסתרות.
אברהם
חברקורה לעתים (בעקבות וירוס כנראה) שהתיקיות נהפכות למוסתרות.
נסה את האפשרות הבאה:תכנס ל'אפשרויות תיקיה' (או מלוח הבקרה, או מ'כלים' בתפריט העליון שבחלון של תיקייה כלשהיא) > תצוגה> סמן את השורה 'הצג קבצים ותיקיות נסתרות' (משהו כזה) ותראה אם זה פתר לך את הבעיה.אברהם
חבראני חושב שיש אפשרות למחוק את זה בכניסה לאחד מתיקיות המערכת של וינדווס.
נחכה לאחד מהמנהלים כאן שיואיל להסביר לנו איך חופרים בקרביים של וינדווס..
-
מאתתגובות