התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חבראבי, מה דעתך בנוגע להפרשי המתח בין המחשב למטען (ראה בהודעתי הראשונה)?
זה בעייתי?אברהם
חברסליחה בת … 🙂
לשחזור מערכת מגיעים כך:לחצן התחל> כל התוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור המערכת.תפעלי על פי ההוראות. את אמורה לקבל רשימה של נקודות שחזור (אם אין שם נקודות שחזור- אין מה לעשות). תבחרי בתאריך בו היה המחשב תקין, ותתני הוראה להתחיל שחזור.שימי לב! השחזור אינו פוגע בקבצים (מסמכים, שירים, סרטים וכו'), אך אם התקנת תוכנה אחר תאריך השחזור, תצטרכי להתקינה מחדש אחרי השחזור.המחשב מתחיל בתאריך שחזור, מכבה ומפעיל את עצמו מחדש.בהצלחה!אברהם
חבראם יש לך אפשרות להגיע לשחזור המערכת, תנסה (אם לא בוינדווס נורמל, תנסה לכל הפחות במצב בטוח).
אברהם
חברבעמוד של ג'ימייל בצד שמאל למעלה יש לך אייקון דמוי גלגל שיניים, אתה לוחץ עליו ונכנס ל'הגדרות ג'ימייל'.
בדף שנפתח אתה נכנס ללשונית 'חשבונות וייבוא', בתפריט מופיעה האפשרות 'ייבא דואר ואנשי קשר'. פעל לפי ההוראות.אברהם
חבר(ניקיתי זכרונות ובדקתי את איכות החיבור שלהם)
אברהם
חבראם אתה לא מצליח להכנס אפי' דרך מצב בטוח, הדרך היחידה לפרוץ את הסיסמא היא דרך אחת מתוכנות boot הנפוצות בקרב טכנאי מחשבים (erd comander או hirensw boot).
אברהם
חבראו את של בזק בעברית:
אברהם
חבראם אני מפרמט על אותו דיסק קשיח, אני אמור לצפות לתקלה? (סרקתי אותו עם תוכנת hdd genegator מתוך hirens ולא נמצאו סקורים פגומים).
אברהם
חבראוף..
כ"כ רציתי לכתוב כאן הודעה שהצלחתי לתקן. לצערי, ניסיתי repair וזה לא עזר.אבי, יש עוד מה לעשות לפני פירמוט?אברהם
חבר(אני לא מבטיח שזה יעזור.. בס"ה זה דומה לתקלה שאני בעצמי נתקלתי בה, ודיווחתי עליה כאן: http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=12200)אברהם
חברנסה להכנס במצב בטוח. אם הוא מאפשר לך- תעשה שחזור מערכת.
אם אתה לא מצליח להכנס במצב בטוח, תנסה לעשות (או לבקש מטכנאי שיעשה לך- אם אינך מבין בזה) שחזור מערכת דרך אחת מתוכנות ה=bootאברהם
חברהתקנתם כרטיס רשת אלחוטי ובכל אופן לא מצאתם?! מוזר.
תבדקו אולי מישהו ביטל את אופציית רשת דרך bios . זו האופציה היחידה שנראית לי סבירה.אברהם
חברניסיתי עם כרטיסי הזכרון, ולא הלך.
אין מנוס מלעבור לשלב התיקון. אך- אם הווינדוס לא עולה, כיצד אדע איזו גירסה מותקנת?אברהם
חבראבי, תודה רבה על כל העזרה.
ובכן:– שכחתי לציין, אבל גם במצב בטוח הוינדווס לא עולה.– הודעת השגיאה היא: "{שגיאת יישום} אתחול תקין של היישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את היישום".– גם כשניסיתי "Last Known Good Configuration" קיבלתי אותה הודעה.תודה רבה.אברהם
חבראותו דבר בדיוק.
(במקרה אני מטפל עכשיו במחשב של HP).בס"ה הם לא מציירים לבד את הלוחות. אלא היצרניות הרגילות (אינטל וכד') מייצרים יצור מיוחד בשבילם. -
מאתתגובות