התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אברהם
חברתנסה שחזור המערכת.
אברהם
חבר1- במכשיר אחר אין שום בעיה.
2- במכשיר הזה אין שום בעיה בהגדרות בלוטוס, כי עובדה שלפעמים הוא מתחבר ולפעמים לא. אין וירוס, זה מכשיר חדש (ואם זה לא מספיק, לפניו היה לי מכשיר דומה, וגם שם היתה את אותה בעיה- אם כי בשכיחות יותר נמוכה).תודה בכל אופן.אברהם
חברהאם אתה שומע ציפצופים כשאתה מדליק את המחשב?
אברהם
חברשלום רוני.
ניסית לחבר את ההתקן למחשבים אחרים?אברהם
חברנסה לעשות שחזור המערכת. מן הסתם זה יעזור.
אברהם
חברדפדפן כרומו..

אברהם
חברמנסיוני, לא צריך את הדגם המדויק. העיקר שהוא יהיה תואם מבחינת הגודל.
(אם זה 15 אינצ' ואתה לא רוצה דוקא מסך חדש, אני יכול לתת לך אחד בחינם. אני גר באיזור הרי ירושלים. אם תרצה, צור קשר בהודעה פרטית).אברהם
חברניסית בכניסת USB אחרת במחשב המדובר, או לחילופין במחשב אחר עם מערכת הפעלה של וינדווס?
10avraham 2015-08-23 14:05:50 אברהם
חברשלום עידן.
אם אתה רוצה שהחברים ינסו לעזור לך בפיתרון התקלה- תנסה להתנסח מחדש, באופן יותר מסודר וברור.תודה.אברהם
חברבהנחה שהיא חיכתה שנתיים לעצה הזו…

אברהם
חברשלום רב
לא ציינת אם מדובר במחשב נייד או נייח. אם מדובר במחשב נייח, תוכל לפתוח אותו ולבדוק אם כבל הנתונים מחובר היטב לכונן מצד אחד, וללוח אם מצד שני (אם הוא נסגר ונפתח, סימן שכבל ההספק כן מחובר).אברהם
חברהאבחון הראשוני שלי, שזה איזה סקטור פגום בדיסק קשיח.
כדאי לפנות לטכנאי מחשבים, והוא ינסה לפתור את הבעיה דרך תוכנת DOS.אברהם
חברהשלב הראשון, כדי לדעת מהי השגיאה, תלחץ על F8 מיד עם הפעלת המחשב.
בתפריט שתקבל, לקראת הסוף, תבחר בשורה disable automatic restartכשתקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה, תרשום את מספר השגיאה שמופיעה לך (המספר הראשון. לדוגמא: =0x00000ed) ותכתוב אותה כאן.אברהם
חבר🙂
'תהליך לא פעיל' זה בעצם החלק במעבד שלא נמצא בשימוש (אם סך השימוש במעבד ברגע נתון הוא 8%, התהליך לא פעיל יהיה 92%).ולכן בעצם ככל שהתהליך הזה יותר גבוה, זה אומר שהמעבד פחות בשימוש…אברהם
חבראתה מתכוון לתצוגה באייקון עצמו, או בחלונית בצד שמאל של התיקייה?
-
מאתתגובות