התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
17 בדצמבר 2014 בשעה 10:03 בתגובה ל: בעיה בכונן חיצוני 2TB exFAT לא נותן להעביר אלין תיקיות מעל 45GB #57327
אברהם
חברתגיעי למסקנה שהדיסק תקול ותגשי איתו לחנות.
אברהם
חברראי תשובתי שם.
אברהם
חברלגבי הדיסק און קי, יתכן שהבעיה כדלהלן:
כדי שהתקן יוכל להתעסק עם קובץ מעל 4GB הוא צריך להיות מפורמט עם מערכת קבצים NTFS. כדי לבדוק איזו מערכת יש לו כעת הקליקי עליו קליק ימני > מאפיינים. אם כתוב שיש לו מערכת קבצים NTFS, תשכחי מכל מה שכתוב כאן. אם כתוב שם FAT32 או משהו אחר, את יכולה להמשיך עם התיקון.להלן התיקון:תבדקי שאין לך חומר חשוב על ההתקן (אם יש תעתיקי למחשב ותחזירי לאחר הפירמוט).– תעמדי עם סמן העכבר על ההתקן, קליק ימני > אתחול.– תחת ההגדרה 'מערכת קבצים' תבחרי NTFS > התחל.לאחר שיושלם האתחול תבדקי אם כעת את יכולה להעביר את החומר. בהצלחה.אברהם
חברכיום אפשר לשלוח בג'ימייל דרך google drive (אצלי הוא מציע את האופציה הזו אוטומטית כשאני מנסה לשלוח קובץ גדול במייל)
אברהם
חברXP לא מערכת קלה יותר. בפרט שמייקרוסופט הפסיקו לתמוך בה, מה שכמובן הופך אותה להרבה פחות מומלצץ.
לגבי הגירסאות: גירסת 32 ביט לא תומכת בזכרון של מעל 4 GB, כך שאם יום אחד תרצה לשדרג זיכרון זה לא יתן לך כלום. מעבר לזה אין הבדלים מרובים אם אתה מעוניין להשתמש במחשב בשימוש ביתי רגיל.15 בדצמבר 2014 בשעה 15:22 בתגובה ל: בעיה בכונן חיצוני 2TB exFAT לא נותן להעביר אלין תיקיות מעל 45GB #57310אברהם
חבריש אפשרות המרה מתוך CMD עם פקודה בשם convert. ראה כאן.
אני בספק אם זה יעזור, אבל לא יזיק לנסות.אברהם
חבראשמח להמליץ לך מנסיוני הדל:
1. לויסטה אל תחזור בשום אופן. זו מערכת הפעלה גרועה.2. לוינדווס 8 אני אישית ממליץ לא לשדרג, אלא אם כן יש לך מחשב עם מסך מגע. למחשב רגיל זו מערכת מאוד מעצבנת.3. שורה תחתונה: אני ממליץ מאוד להישאר עם וינדווס 7. במחשב עם נתונים כמו שציינת אין שום סיבה שהמערכת לא תעבוד חלק (היה לי בעבר מחשב עם נתונים פחות טובים ווינדווס 7 עבד מעולה).אם המחשב איטי יכולים להיות לכך סיבות שונות, וזה לא אומר דבר על מערכת ההפעלה.בהצלחה.14 בדצמבר 2014 בשעה 23:47 בתגובה ל: בעיה בכונן חיצוני 2TB exFAT לא נותן להעביר אלין תיקיות מעל 45GB #57305אברהם
חבראני מקווה ששמרת קבלה מהקניה..
נשמע שהדיסק תקול. אני במקומך הייתי ניגש לחנות ומבקש שיחליפו לי.אברהם
חברלא צריך להתקשר לHP.
כנס לאתר שלהם כאן , ותבחר את סוג מערכת ההפעלה שלך (32 או 64 סיביות) ותוריד את מנהל ההתקן.14 בדצמבר 2014 בשעה 16:36 בתגובה ל: בעיה בכונן חיצוני 2TB exFAT לא נותן להעביר אלין תיקיות מעל 45GB #57299אברהם
חבר1- איזו מערכת קבצים יש לו עכשיו?
2- ניסית לעשות אתחול רגיל, לא מהיר?14 בדצמבר 2014 בשעה 14:25 בתגובה ל: בעיה בכונן חיצוני 2TB exFAT לא נותן להעביר אלין תיקיות מעל 45GB #57297אברהם
חברידוע לי על בעיה דומה, שכונן שמפורמט עם מערכת קבצים שאינה NTFS לא קוראת קבצים מעל 4 GB.
אולי גם במקרה הזה זה קשור למערכת קבצים?אברהם
חברזה משונה,כי אם הוא רופף – המרחק בין המחשב לראוטר לא אמור לשנות מאומה.
אם זה חדש סביר להניח שאתה בתקופת אחריות. אין ספק שהם אמורים לסדר לך את זה.אברהם
חברניסית שחזור המערכת ?
אברהם
חבראני חווה איטיות גם ברשתות אחרות.
אברהם
חברכצעד ראשון הייתי ממליץ על בדיקת סקטורים פגומים בדיסק הקשיח. להלן הצעדים:
כנס ל'המחשב שלי' > קליק ימני על כונן מערכת הפעלה (כונן C בדרך כלל) > מאפיינים> כלים > בדיקה כעת.סמן V בשתי השורות ותלחץ על אישור. הפעל את המחשב מחדש. המחשב עשוי לעבוד זמן ממושך בטרם תעלה מערכת ההפעלה. התאזר בסבלנות עד שהוא יסיים את עבודתו.בהצלחה, המשך לעדכן.10avraham 2014-11-26 17:03:54 -
מאתתגובות