פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search replies: התגובות שלי בפורום מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 15 באוגוסט 2011 בשעה 20:00 בתגובה ל: מחשב נתקע לזמן מה בעלייה #44142 wes3חבר אוקיי ,תודה רבה אבי , יש לי אחריות על הדיסק ,אז אני מחר הולך לאייבורי מחשבים להחליף אותו. עוד שאלה קטנה : האם מישהו יודע : האם כשאני מחליף את הדיסק באייבורי מחשבים הם מעבירים לי את כל המידע (קבצים …) שבדיסק הישן ? או שאני צריך לעשות זאת ? תודה 15 באוגוסט 2011 בשעה 18:10 בתגובה ל: מחשב נתקע לזמן מה בעלייה #44125 wes3חבר תודה blue wolf בינתיים לא יצא לי להחליף דיסק קשיח . אבל היום החלה "תקלה" אחרת : אחרי הלוגו של הווינדוס בא מסך שחור ואין כלום ! רק המסך שחור אבל המחשב עדיין דלוק ,לא נכבה ! האם גם זה מצביע על הדיסק קשיח או על מערכת הפעלה תקולה ? תודה 10 באוגוסט 2011 בשעה 17:35 בתגובה ל: מחשב נתקע לזמן מה בעלייה #44072 wes3חבר תודה לשניכם , גם אני חשבתי כי הבעיה בדיסק הקשיח אבל אפשרות זו שמתי אותה בצד כי בדקתי את הדיסק הקשיח בעזרת התוכנה hdtune ואין בעיה ע"פי התוכנה . השאלה היא :האם תוכנה זו אמינה ? האם היא בודקת מבחינה "חומרתית" את הדיסק ? תודה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)