התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
mike
חברגם אני ספק 012 סמייל , עוד לא פניתי לאף אחד
mike
חברטוב בהצלחה , תודיע לי אם יש שינויים
בינתיים נראה לי שהדרך הכי טובה להוריד זה ללכת למצב SAFE MODE WITH NETWORK ולהוריד משםmike
חבר[QUOTE=joseph]ספקית נותנת לך השירות לכניסה לאתרי אינטרנט, תשתית זוהי רק החומרה שנותנת לך לגלוש באינטרנט למשל המודם של בזק הוא חומרה שנותנת לגלוש באינטרנט, הספקית זהו שם המשתמש והססמה שלך שנותנים לך אישור להשתמש באינטרנט.[/QUOTE]
הבנתי תודהאז אין לי את השירות הזה SAFENET, אז החלפת מודמים ופילטרים יתקנו את הבעיה לדעתך?mike
חבר[QUOTE=joseph][QUOTE=mikemiller] [QUOTE=joseph]שלום,
אתה נימצא באותה ספקית ואותה תשתית? (בזק , 012?)[/QUOTE]
כן וכןויש מצב שזאת הבעיה – http://www.bezeqint.net/SafeNet.html , יש מצב שהתקינו לכל לקוחות בזק את התוכנה הזאת , אני אישית שדרגתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ויש מצב שדחפו לי את זה חינםאמרו לי להתקשר למוקד 3014* לשירות לקוחות (לא מוקד טכני) ולבטל את השירות הזהאתה יכול להתקשר אליהם ,לבטל את השירות ולהגיד לי אם זה עובד?
[/QUOTE]אוקיי ניסיתי, עכשיו הם אמרו שזה שירות של בזק בינ"ל ושהם בכלל ספקית ולכן אני לא קשור אליהם ואין לי את השירות הזה, שים לב בזק בינ"ל זוהי ספקית, בזק זוהי תשתית. בנוסף הוא אישר לי החלפת מודם ופילטרים.[/QUOTE]
אני מבולבל , אתה יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית לתשתית?mike
חבר[QUOTE=joseph]שלום,
אתה נימצא באותה ספקית ואותה תשתית? (בזק , 012?)[/QUOTE]
כן וכןויש מצב שזאת הבעיה – http://www.bezeqint.net/SafeNet.html , יש מצב שהתקינו לכל לקוחות בזק את התוכנה הזאת , אני אישית שדרגתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ויש מצב שדחפו לי את זה חינםאמרו לי להתקשר למוקד 3014* לשירות לקוחות (לא מוקד טכני) ולבטל את השירות הזהאתה יכול להתקשר אליהם ,לבטל את השירות ולהגיד לי אם זה עובד?
mikemiller 2011-08-28 09:18:28 mike
חבר[QUOTE=joseph]שלום רב,
ניתקלתי באותה בעייה בדיוק לפני שבועיים.ניסיתי לשחזר את המחשב פעמיים למצב יצרן, הבעייה נימצאת בכל הדפדפנים, בנוסף 012 לא יכולה לעזור לי הם הרימו ידיים גם בזק לא אני די על סף שבירה זה לא יאומן אפילו באינטרנט אין פיתרון רציני שעובד safari נותן את השגיאה: winsock error 10054עשיתי רענון פרוטוקולים השתמשתי ב winsockfix אבל שום דבר לא עובד. ניסיתי להוריד קבצים עם ראוטר ובלי ראוטר, עם תוכנות ההגנה ובלעדיהן ושום דבר לא עזר.נכון, מנהל הורדות, flashget, מצליח להוריד אבל יש שרתים שלא תומכים במנהלי הורדות…פתרון בבקשה?תודה מראש.[/QUOTE]
יש לי בדיוק את אותה בעיה , ההורדות בIE9 מפסיקות שנייה לפני הסוף "הורדה זו הופסקה"בFIREFOX – השרת אופסב CHROME – "הפסקה"mike
חברבסדר גמור , בינתיים הם עוד לא חזרו אליי
mike
חבר[QUOTE=Rush]התקלה שלך נובעת מהגדרות שגויות בראוטר,
או שמדובר בנתב תקול.הכי טוב שתפנה לתמיכה שלהם דרך המייל הזה:או שתנסה יצירת קשר דרך האתר שלהם.בהצלחה ![/QUOTE]
תודה רבה על המידע, אעשה כךmike
חבראני חייב דחוף תשובה
ניתקתי את הראוטר בלילה וחיברתי את כבל הרשת למודם ופתאום ההורדות הסתיימו לי כמו שצריךיש לי נתב EDIMAX BR-6204WG , יש משהו בהגדרות אולי שאני יכול לשנות או לאפס את הראוטר?mike
חברניסיתי את הפתרון הנ"ל , זה לא עזר
גם בספק האינטרנט לא ידעו להגיד לי מה הבעיהיש לי נתב של EDIMAX , יכול להיות שהבעיה בנתב?mike
חבראמרתי בהודעה שזה לא משנה איזה אתר , זה יכול להיות שרת כמו MEGAUPLOAD וזה יכול להיות אתר תוכנה כמו BSPLAYER
-
מאתתגובות