התגובות שלי בפורום
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
תודה רבה לך! זה פשוט גורם להרגשה ממש טובה כל ההתייחסות שלך.
מתי אתה חושב שזה מתאים לעשות זאת, בתיאום לזמן שתוכל להתפנות לכך?האם זה אפשרי בערב?המסנג'ר והסקייפ שלי גם נעלמו לי משום מה. אני אנסה להחזיר אותם היוםואז אבקש ממך "חברות", או.קיי?!.תודה רבה והמשך שבת טובה, אילנה.צהריים טובים וחג שמח לך רוזנבלסטר,
תודה על המענה.
תודה על העצה באשר ללחץ אויר בחנות מחשבים. לצערי זה נראה לי הזוי להכנס ולבקש ניקוי אויר באמצעות לחץ אויר בלי לדרוש תשלום וברוב המקרים מוגזם. הטכנאי עליו סיפרתי בעצם אמר שישנן שתי בעיות עיקריות והן תפתורנה את כל הבעיות המרובות שאותן הצגתי לו, האחת האבק שסתם את הלפטופ ואשר גורם לו להתחמם בצורה קשה כך שהמאוורר אינו מפסיק לעבוד ולו לרגע אחד. והשניה היא לפרמט את המחשב.
הבעיות שיש לי בלפטופ מלבד הרתיחה הינן איטיות נוראית, דף לא מגיב, שגיאות, נעלם האינטרנט אקספלורר ועכשיו גם הפיירפוקס מוזילה ועוד ועוד ועוד.בכוונה תחילה בניגוד להודעה הקודמת שלי אני מפרטת שיהיה יותר ברור.יש לי דיסק און קי אבל אני לא יודעת מתי ואם הוא קולט את כל החומר שאני מנסה להעביר.אשמח לתשובה נוספת.שנה טובה ומבורכת וחג שמח!אילנה.היום הייתי אצל טכנאי שקבע כך:
המאוורר אינו מפסיק לעבוד לרגע משום שהכל מלא אבק שם ולכן גם הוא רותח כל כך וגם היד שלי כואבת מהקרינה הרבה.המחשב יכול ללכת כל רגע בשל כך.צריך לפרמט מחדש את המחשב.הוא דרש ממני 600 שקלים שאינני יכולה לשלם.אם היה מבקש 200 מילא, עוד הייתי יכולה לגייס את זה.מה אני צריכה לעשות?!ולמה אף אחד לא השיב לשאלותי מ- 21.9, איפה המומחים?אני אשמח לשמוע תשובה בהקדם. תודה, אילנה. -
מאתתגובות
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)