התגובות שלי בפורום
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
משרד
חבריש תוכנה מאוד טובה לשינוי פורמטים שקוראים לה format factory מה עוד שהיא חינמית
והנה קישור להורדה http://www.brothersoft.com/formatfactory-98431.html משרד 2012-01-21 21:34:24 משרד
חברשלום!
אם יש לך ווינדוס xp כנס ל- לוח בקרה- תאריך,שעה,שפה ואפשרויות אזוריות,- הוסף שפות נוספות-פרטים-בחלונית שירותיםמותקנים לחץ על הוסף… ובחר בשפה עברית-אישור, ואח"כ בחלונית למעלה ברירת מחדל לשפת קלט בחר עברית – אישור – החל.ואז בכתיבה רגילה יהיה לך עברית ואם תלחץ alt+shift יחלף לך לאנגלית.משרד
חברתודה על העזרה!

משרד
חברוואו אתם גדולים זה מאוד מאוד עזר לי ופתר לי את הבעיה יש לי אפשרויות תיקיה, מנהל משימות, והכל עובד חלק.
תודהההההההההההההה!
משרד
חברשלום!
רציתי גם להוסיף שההפעלה לא מריצה לי אתREG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /fמה אני עושה?תודה.משרד
חברשלום!
תודה לכם על העזרה, אני ראיתי את מה שכתבתם לגבי זה שאין מנהל משימות וניסיתי להוריד את ה- reg ולא הצלחתי כי יש לי אינטרנטרימון שחוסם לי אותו אשמח אם תשלחו לי את הקובץ הזה למייל.עוד שאלה: אין לי חיפוש בהתחל האם זה קשור לזה שאין לי מנהל משימות ואם אני יסדר את המנהל משימות יהיה לי גם חיפוש.תודה!
-
מאתתגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)