התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45969
    GAL5070
    חבר

הבעיה שייש לי מחשב באנגלית ואני לא יודעת לתרגם את כל מה שאמרת לעשות גם אם אני מתרגמת בגוגל חח.. את יודעת אולי באנגלית איך נכנסים?

בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45963
    GAL5070
    חבר

טוב אולי אני ינסה להסביר את עצמי יותר טוב עכשיו בתקווה שזה יעזור.. סורי על החפירה..
    לחצתי על קובץ מסויים ועשיתי – open with..
    לחצי בטעות על open with internet explorer
    והיה רשום מתחת לזה – always use the selected program to open this kind of file
    ועשיתי V כמו מטומטמת ופתאום כל הקבצים במחשב שלי בשולחן עבודה נהיו עם סמל כזה של דף לבן ובאמצע סימן של האינטרנט ושאני מנסה להיכנס למשל לצייר זה פותח לי איזה דף כאילו אני רוצה להוריד משהו וזה רושם לי  -do you want to open or save this file?  ואז מתחת כתוב או לשמור או לפתוח או לסגור. (open, cancle, save) אני מקווה שהבנתם… ממש כאילו עכשיו לחצתי על הורדה של משהו.. ולא משנה על מה אני לוחצת זה פשוט לא נכנס :S
    מקווה שהבנתם קצת יותר עכשיו

בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45961
    GAL5070
    חבר

ואני לא יכולה לעלות את התמונה כי אני לא יכולה להיכנס לצייר… אני לא יכולה להיכנס לשום מקום 🙁
    המחשב נדפק ??!!

בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45960
    GAL5070
    חבר

כן.. הלוואי שזה היה רק נגן כי עם זה אני עוד יודעת להסתדר.. הבעיה היא שזה כל הדברים במחשב גם האינטרנט והמשחקים על המחשב.. אני צריכה תמיד להשאיר את האינטרנט פתוח כי אם אני יסגור אותו אני לא יצליח להיכנס.. 

בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45925
    GAL5070
    חבר

לא זה לא עובד… הבנתי מה אני צריכה לעשות ומה הכוונה של זה אבל שנכנסתי לתוכנה של אינטרנט אקספלורר זה לא הראה לי משהו מיוחד זה הראה לי רק את הקיצורים של HTML האלה.. ולא הראה לי תוכנות אחרות שנפתחות עם זה.. תודה על העזרה אבל את יודעת אולי מה זה אם לא זה? זה ממש מתסכל :S אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כאילו ממש הרסתי לעצמי את כל המחשב חח אני לא מצליחה לפתוח כלום

בתגובה ל: עשיתי משהו במחשב והוא השתגע! #45911
    GAL5070
    חבר

אני לא בטוחה שהבנתי כי אני ומחשבים זה לא הולך ביחד אבל נראה לי שאם הבנתי אז זה ווינדאוס 7

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)