התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
148
חברתודה רבה,
טוב לדעת.אני מכיר את מפעיל האתר ובאמת האתר עבר שינוי לאחרונה.מה בדיוק אני יכול לומר להם לשפר?תודה רבה!148
חברתודה רבה רבה.
148
חברבאתר הזה, בצד ימין יש כותרת "אודיו". בשיעורים שם, (אין קישור לכל קובץ בנפרד.)148 2013-02-05 17:14:09 148
חברתודה רבה על המענה.
אולי חשוב לציין שמדובר באתר שבו הקבצים מופעלים בחלון קופץ, ולא בתוך הדף הרגיל.ניסיתי קובץ mp3 שלא קופץ, וזה עובד מצויין.אולי זה יעזור לכם לעזור לי.148
חבראיך אני יכול להסיר את הנגן מדיה של וינדוס, כדי להתקין שוב?
148
חברבסוף גררתי את זה לדף התוספים בהגדרות, וזה הותקן בשלום.
148
חברוזה גם לא משנה מאיזה אתר אני מוריד את זה.
בדף העזרה של גוגל רק מסבירים לי למה אי אפשר,אבל לא נותנים לי דרך להתקין אם אני רוצה בכל זאת.אולי אני יכול להתקין את זה ידנית?148
חברכן זה מנחם אותי, כי ראיתי את התשובה הזאת גם במקום אחר…
ופירמטתי.תודה לכולם.רוזנבלסטר כן עשה משהו במחשב שלי ומנהל ההתקן חזר, תשאל אותו איך…אך עדיין כמה דברים לא פעלו, כמו עדכונים, והתקן השמע.148 2012-09-08 21:51:09 148
חברתודה בכל אופן,
ממש תודה!אגב אני עובר על זה:148
חברעדיין יש לי בעיה,
מנהל ההתקנים ריק, ואין לי אפשרות לעדכן בוינדוס.תודה על העבר ועל העתיד…148
חברכל הכבוד למנהל היקר
Rosenblaster,
שטיפל ומטפל בבעיות שלי, במסירות אין קץ…כפיים!!148
חבראני הולך לקראת פירמוט.
יש סיכוי שזה לא יעזור לי??(אני עושה את זה בפעם הראשונה.)148
חברקודם כל תודה רבה,
שנית, התיקון האוטומטי של מיקרוסופט גם נתקע לי,"פותר הבעיות אינו זמין באופן זמני" שגיאה וכו'…אני עובר לעורך הרישום, מקווה שאדע לתרגם נכון מאנגלית לעברית.148
חבר7 x 64
148
חבראני לא מצליח להפעיל אותו, זה מתחיל תהליך של הפעלה. אבל באמצע נתקע ומפסיק. עם הודעה:
"לוינדוס לא היתה אפשרות להפעיל את השירות plug and play ב- מחשב מקומי.שגיאה 1053: השירות לא הגיב לבקשת ההפעלה או לבקשת השליטה בזמן."חוץ מזה: מנהל ההתקנים פועל, אבל הוא ריק! והעדכון של וינדוס לא מוצא עדכונים. -
מאתתגובות