התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אריה שמשון
חברתבדוק בהגדרות של כפתור כיבוי.אולי נתת לו הגדרה של שינה.
אריה שמשון
חברהכוונה שלי שזה איזה רבע חלון מלמטה שקופץ לי כמו מטורף ואני מנסה לסגור ולא מצליחביצעתי סריקה של סקיוריטי ולא מצא כלום.מחקתי את הג'אווה כי חשבתי שכנראה זה עושה בלאגן.כי ברבע חלון הזה היה משהו של הג'אווה.מישהו יודע על מה מדובר?
אריה שמשון
חברלרוב אם נפרץ הפייסבוק ישאל אותך לגבי מיקום אחרון שממנו נכנסו לפייסבוק שלך ואתה אמור לאשר או לא אם אכן היית באותו מיקום.למשל לי כתבו שניסו להיכנס לפייסבוק שלי מאזור פ"ת שאני בכלל לא גולש משם ולכן לא אישרתי את המיקום ולאחר מכן הם ביקשו ממני לשנות את הקוד האישי.ואני לא מבין הרי ישנם המון אנשים עם דעות ימניות או שמאלניות ואף אחד לא מתלונן על השני אלא כל אחד זכותו להביע את דעתו.והיית צריך מיד להתלונן על כך שקיבלת את אותן הודעות נאצה.וכנראה כמו שכתבת הוא דאג להשבית את חשבונך ע"י תלונה נגדך בפייס.נסה לפתוח חשבון בשם אחר באנגלית או משהו כזה וקוד אחר.
אריה שמשון
חברתבדוק אם החשבון לא נפרץ או משהו כזה נסה ליצור איתם קשר דרך חבר אחר שמחובר לפייסבוק.יכול להיות שמישהו חדר לחשבון שלך וגרם לכך שתחסם.
אריה שמשון
חברחבל מאוד בכל פעם שעולה הודעה של תוכנת האבטחה לבצע סרקיה אתה מחויב לבצע סריקה.מה ,אתה רוצה שיהיו וירוסים אות רוגלות במחשב?בכל פעם שהמחשב מעלה לינק אל תעשה הזכר אלה התחל סריקה.ובכל יום בדוק עידכונים לוינדוס ולתוכנת האבטחה מקאפי שלך.כי תמיד נכנסות עוד ועוד תוכנות שעלולות להכניס למחשב כל מיני מזיקים.
אריה שמשון
חברעשו עידכון שרתים.וישנה שם אופציה בכלים להיכנס לאשף אימיול שם בידקו אם הכל תקין אם לא תבדקו בהעדפות אם שיניתם משהו באחד האופציות.או שפשוט חפשו שרת תקין והתחברו אליו ידנית.
אריה שמשון
חברנסה לבצע שיחזור מערכת.
אריה שמשון
חברהבעיה שלי כנראה נפתרהץמפנ שדרך האתר הזה הומלץ כאן על אחלה אתר להורדת תוכנות זה האתר:filehippo.com כי אני לא רואה שוב את ההודעת ההרחבה ואני כמעט בטוח שלא תהיה לי בעיה אני מקווה.
אריה שמשון
חברגבר תודה רבה לך מכל הלב.אתה גאון ברמה עולמית לאללה.הרעיון שלך עבד לאללה.הקשתי בגוגל את השם של התוכנה ונכנסתי לאתר של התוכנה.הקטנתי את החלון והסרתי את התוכנה הישנה ואז מהאתר התקנתי שוב את תוכנת האבטחה ולאחר שהיא סיימה הכל ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ואכן זה עבד לאללה.וואלה תודה מכל הלב.וואלה אחלה אתר איזו עזרה מעולה אני מקבל פה לאללה.
אריה שמשון
חברעשיתי את זה וכלום אם אני אכבה את המחשב ואפעיל שוב.הוא לא יופיע אלא אם אני אכנס בתפריט התחלה לתוכנה ואפעיל אותה.אין פיתרון אחר?
-
מאתתגובות