התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
UGot IT
חברYOUTUBE זה פלאש, וסרטים במחשב זה כבר קודקים ואין קשר ביניהם.
מה שמשותף בין שניהם זה הכרטיס מסך (דרך אגב, תפתח TASK MANAGER בזמן שאתה מפעיל סרט ותראה אם ה-RAM לא עולה לך גבוה).אני הייתי מנסה הסרה של דרייבר כרטיס מסך והתקנה מחדש (כמובן דרייבר הכי מעודכן)UGot IT
חברניסיתה לעשות תיקון לאופיס?
UGot IT
חברמה היא גירסת הוורד ומה הפורמט של הקובץ? doc/docx?
UGot IT
חברכן.
תכנס להסרת תוכניות דרך לוח הבקרה, חפש של את האופיס, תלחץ עליו ואז שם תבחר "תקן".UGot IT
חברתאפס את הגרות האבטחה שלך בדפדפן לברירת מחדל.
UGot IT
חבריכולות להיות פה כמה סיבות.
קודם כל תבדוק את אפשרויות ה-POWER שלך במערכת ההפעלה, יכול להיות שמוגדרות אצלך הגדרות כיבוי מסך.שנית כל, נראה כמו בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך, אבל לא בטוח עדיין.צריך קודם כל לשלול את שני אלו.UGot IT
חברככל הנראה נוסע מאפליקציה שעולה עם המערכת.
תבדוק את תיקיית ה-STARTUP שלך אם היא נמצאת שם.UGot IT
חבראם כן, כנס לאתר שלנו שנפתח ביום ראשון, תפתח שם קריאה, נוכל להתחבר אלייך ולבדוק מה בדיוק הבעיה.
כנס או ישירות דרך האתר או דרך הפייסבוק.UGot IT
חבריש לך TEAM VIEWER?
UGot IT
חברתלוי מאיפה ההודעה (או הסקריפט) מופעלים.
אם זה מהדפדפן, אז תעשה לו איפוס.יכול להיות שזה איזה סקריפט שהגיע אליך לתיקיית ה-START UPUGot IT
חברתודה רבה לך.
למקרה שלא תקבל מענה כאן, תדע לאן עוד יש לפנות 🙂שיהיה לך ערב טוב.UGot IT
חברשכחתה לעשות לייק 🙂
UGot IT
חברFN+F5 אכן עובד, רק שיש כפתור נוסף לכיבוי ה-WI FI.
תסתכל מקדימה בפאנל עצמו, אמור להיות SWITCH ממש קטן, אפילו קצת תהפוף את המחשב כדי לראות אותו.Rush 2012-03-06 21:54:11 UGot IT
חברבמילים אחרות, התחברות ישירה למחשב שלך דרך הרשת, למשל בשימוש הפקודה:
mstsc -v XXX.XXX.XXX.XXXmstsc -v
XXX.XXX.XXX.XXX \adminאו הראשון או השני, אתה פשוט רושם במחשב אחד בשורת ה-RUN את הפקודה הזאת, רק שבמקום XXX אתה רושם אתכתובת האיי פי של המחשב השני.UGot IT
חברתלוי מה אתה רוצה בדיוק.
דרך הכי פשוטה, לפתוח סיישן למחשב השני דרך הרשת ולהפעיל משם את תוכנת המצלמה וזהו. -
מאתתגובות