התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גכ
חבראחי זה הוביל אותי לעמוד הפירוט הטכני של הלוח אם שלי.
לצערי לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון,מצטער על הבורות אך אשמח ללמוד…גכ
חברעברו פחות מ-24 שעות מאז שעשיתי את העדכון שכרגע בנתיים עובד בצורה ממש טובה:
שמתי לב שבאתר החברה של ASUS יש ללוח אם הזה הרבה (כבר איזה חמישה בחצי שנה שהוא קיים) עדכונים רציניים שמדברים על שיפור בביצועים וביציבות המערכת.התקנתי את גרסאת הביוס החדשה ביותר שיצאה אתמול (19/04/12) ובנתיים המחשב עובד מצויין כולל צפייה בכל הסרטונים באינטרנט (HD ולא HD).מקווה שזה באמת פתר את הבעיה.אמשיך לעדכן.שבת שלום.גכ
חבר[QUOTE=Rush]שלום לך
תצלום מנהל ההתקנים שלך, עדיין מראה על התקן חסר.לפני הכל התקן את הדרייבר החסר שם.[/QUOTE]
הותקן הדרייבר להתקן החסר.זה היה החיבור BLUETOOTH המובנה שיש בלוח אם.גכ
חברזו ההודעה?http://www.up2me.co.il/images/29874560.jpgGoing from the ports listed here: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/P9X79_PRO/#specifications you want it on your white intel ports. They will be faster than the blue intel ports, the white marvell ports and the green asmedia ports
Those Marvell ports are known to be unstable for some users.
[/QUOTE]
כן אחויה זאת ההודעהגכ
חברקצה חוט:
כשאני שם את הקטע וידאו באיכות רגילה זה מראה את כל הסרטון ללא כל בעיה (מדובר על איכויות: 240 , 360 , 480)
אבל כשאני מעלה את זה לאיכות HD (720 ו-1080) זה נתקע.
(הבדיקה הזאת בוצע רק על האתר YOUTUBE).
מרגיש לי מוזר מאוד…גכ
חברהמפרט המלא של המחשב:
מעבד Intel® Core i7-3820 Processor (10M Cache, 3.60 GHz) 4 CORE
קירור מים Corsair H100
לוח אם Asus P9X79 PRO
כרטיס קול 7.1
כרטיס רשת 10/100/1000
זיכרון פנימי Corsair Vengeance LP 4x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit CML16GX3M4A1600C9B
מאיץ גרפי Radeon HD 7850 DC2-2GR5 (2G DDR5) PCIe3
דיסק SSD Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retial CSSD-F120GB3-BK
דיסק קשיח WD Caviar Black 2TB WD2002FAEX
דיסק קשיח WD Caviar Grean 1TB WD10EARS
כונן אופטי LG GH22NS DVD+-RW x22 Black Sata Oem
מארז Enermax HOPELITE ECA3220
ספק כוח Corsair AX 850W Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU CMPSU-850AXגכ
חברמסתבר ששמחתי מוקדם מידי 🙁
אומנם המחשב הפסיק להיתקע סתם ככה או במשחקים או בסרטים אבל…בסרטונים מיוטיוב ומהאינטרנט (סטירמר) הוא עדיין נתקע.לא מצליח לפענח את זה…גכ
חברחברים חג שמח לכולם ומועדים לשמחה!
יש תשובה ופתרון 🙂כמו שאמרתי למעלה אחרי הרבה זמן מעבדה מתברר שכרטיסי NVIDIA מסדרת 560-570-580 מכל היצרנים (נבדקו ASUS וגיגבייט) אינם מתאימים ללוח האם Asus P9X79 PRO.כל כרטיס מסך אחר כן עובד והכרטיסי מסך של NVIDIA עובדים על כל לוח אם אחר.הפתרון:א. לחכות לNVIDIA שיעלו על הבעיה ולהמתין עד שיוציאו דרייבר מתוקן.ב. להחליף כרטיס מסך.אישית, הלכתי על להחליף כרטיס מסך ושידרגתי ל:Radeon
HD 7850 DC2-2GR5 (2G DDR5) PCIe3שהוא כרטיס ענק ומפלצתי עם איכות ביצועים מטורפת ותאימות מושלמת!
תודה לכולם על התמיכה ובמיוחד לאבי!תמשיכו להיות פורום תמיכה המוביל בארץ!גכ
חברלאחר המון בדיקות, החלפת רכיבים וכו',
התברר שהכרטיס מסך הינו PCIE2 והורכב על 3.מרוב שהרכיבים חדשים החברות המייצרות לא מכירות את חוסר התאימות ולכן הדבר מוביל לכך שהמחשב נתקע.כשמרכיבים אותו על הסלוט הנכון הוא עובד חלק וטוב.משום מה יש עדיין קטעים שהמחשב נתקע בהם ללא סיבה הגיונית נראת לעין.לדוגמא הסרט הזה תמיד תוקע לי את המחשב וגם כשאני מנסה להעתיק אותו המחשב נותן הודעה כזאת:מה זה יכול להיות לדעתכם?גכ
חברגכ
חברשבת שלום,
יש לי FRAMEWORK 4. לא יודע אם יש יותר חדש.לגבי ממד חווית חלונות, נחש מה?הפעלתי את זה מספר פעמים ותמיד זה תוקע את המחשב (בדיוק כמו בהפעלת סרטונים).מוזר :\ניסיתי גם להחליף גרסאת וינדוס ולא עזר… -
מאתתגובות