התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
dubony1
חברהסתדר בזכותכם אז תודה רבה
dubony1
חברעכשיו זה הסתדרמה שעשיתי עכשיו זה שפשוט הורדתי את זה דרך דפדפן אקספלורר והוא כמובן איפשר לי את ההורדה
ואח"כ עשיתי כהוראתך וגררת את הקובץ להרחבות של כרוםועכשיו ב"ה הכל הסתדרתודה רבה על העזרה אין מיליםdubony1
חברתודה, אני מנסה שוב, ועשיתי בהגדרות של כרום שהוא ישאל אותי לפני כל הורדה להיכן להוריד
ועדיין הוא לא נותן לי להוריד, הוא פשוט מתחיל להוריד כביכול ואז מבקש אישור (בשורה התחתונה )להמשיך משום שזה עלול לפגוע במחשב שלי.. כשאני עושה לו אישור, הוא נותן לי שוב את ההודעה שצילמתי בתגובה הקודמתdubony1
חברתודה רבה
איך שאני ממנסה לבצע את ההורדה היא מתחילה ואז אני מקבל הודעה בשורה העליונה של הדפדפן(מתחת לסימניות)"לא ניתן להוסיף יישומים תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה, אישורוממילא ההורדה נפסקת ולא מתאפשרתdubony1
חברdubony1
חברשבוע טוב, תודה רבה, הורדתי והתקנתי
וכשאני מנסה לצפות במשהו שדורש את הפלאגין של מדיה פלייר אני מקבל תגובה שאין לי את הפלאגים וקישור של מיקרוסופט להורדהכשאני נכנס לקישור של ההורדה זה מה שאני מקבל:dubony1
חברשלום, שוב פעם נוצרה לי בעיה שהדפדפן מסרב לתת לי לצפות באתרים מסוימים למשל ב(ספורט וואן) וגם בערוץ 1 הוא כותב שחסר פלאגין למדיה פלייר, נכנסתי לקישור שנתת לי בעבר, הורדתי שוב את הפלאגין התקנתי בהצלחה, ועדיין התקלה קיימת
מה עושים?dubony1
חברתודה רבה מאוד, כשאסיים לבצע את ההוראות אעדכן בעזה"י אם בעייתי נפתרה
אגב, האם זיהיתי נכון שמשהו לא בסדר כשהפעילות במחשב על 100 אחוז?dubony1
חברתודה על העזרה אבל כיון שהחלון של זה:
Process Explorer באנגלית אני לא מבין ולא מצליח לקלוט שם כלוםםמה אני אמור לעשות עםזה?dubony1
חברמי יכול לעזור לי? מה אני עושה?
dubony1
חברdubony1
חברא. עשיתי שיחזור מערכת וזה עזר מעט אך לא פתר את הבעיה לגמרי
ב. עשיתי צילום מסך כפי שאמרת ונראה לי שאכן יש בעיה בעניין וכעת השאלה מה הפתרוןdubony1
חברdubony1
חברתודה רבה אשמח אם תפרט לי כשאני נכנס למנל המשימות איך אני רואה מה התוכנה שמכבידה?
dubony1
חברתודה רבה! אני אנסה ואדווח
-
מאתתגובות