התגובות שלי בפורום
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
דודי
חברזה לא ידעתי
אבל נראה לי שהיא מוצאת תוכנות זדוניות כי היא מעולם לא מצאה אצלי קוקיס למחיקה אבל הספייבוט מוצא לאחר כל גלישהזה למה?דודי
חבראנסה כך,תודה על הייעוץ
לגבי הרוגלות לא הבנתי אותך טוב מה קשורה Malwarebytes ? היא סורקת וירוסים וזדונות, לא שגגות ורוגלותהשאלה העיקרית הייתה מה עוזרות הספייבוט וכל השאר ,שהרי הרוגלות נמחקות אמנם,אך חוזרות בגלישה הבאהבאופן אישי התרשמתי לטובה מ SUPERAntiSpyware שמוצא אצלי לאחר כל גלישה עשרות של עוגיות רוגאלאך פריכות
על איזה תוכנות אנטי ספייוור תמליצו?דודי
חבראנסה רוב תודות לך
ושאלה נוספת ברשותךאני משתמש באנטי וירוס נוד סמארט 5 ,Malwarebytes Anti malware החביבה עליך 🙂 ,SUPERAntiSpyware פרו.ובספייבוטהאם זה מוגזם לדעתכםמחקתי כעת את AD-AWARE כי הוא לא מוצא לי שום קוקיסאיזה תוכנות כדאי להשאיר ואיזה להסיר?הקספרסקי עדיף מ נ.ו.ד החדש?כדאי להשאיר הגנה בזמן אמת של Malwarebytes Anti malwareאו שה נ.ו.ד מספיקאם שאלתי יותר מידי.. תענו אחד אחד 🙂דודי
חבראוקיי אם אתה אומר-אתה יודע
לבינתיים הספיקותי להסיר את AD-AWARE עם התוכנה המצויינת Revo Uninstallerאך להתקין אנטי וירוס לא הצלחתי,מערכת ההפעלה הותקנה לפני שנהנראה שאין מנוס מהתקנה מחודשת
דודי
חבראבי תודה ,כבר המלצת עליו בעבר ,סרקתי איתו אך הוא לא מצא כלום ,האם הוא סורק למציאת מזיקים או שהוא כלי להסרת AD-AWARE ?
איך משתמשים איתו?דודי
חברל RUSH
הורדתי את Adaware Removal Tool.exe אך הוא כותב לי שאינו יכול להתחבר לנט. בגלל חומת אש או הגדרות פרוקסיוממש אין לי מושג מה עלי לעשות עם הפרוקסי..אין הודעת שגיאה כי מחקתי את הנ.ו.ד בעזרת הכלי מהאתר שלהםהסרתי במצב בטוחהבעיה שהאנטי וירוסים לא נותנים לי להתקין את עצמם [ כאילו הנ.ו.ד עדין נמצא במחשב ]ל RosenblasteRהסרתי את התוכנות adware ו spybot כמו שאוירה מבקשאך לאחר מכן מופיעה הודעת שגיאה –setap cannot find the program directory[erorrcode:17]דודי
חברההודעות של אוירה הם :
1. אוירה הבחין בפוטנציאל של התנגשות תוכנות על המחשב לכן יש להסיר את ספייבוט ואת לאבאסופט אד וואטש לייב אנטי וירוסלאחר הסרה ידנית של התוכנות הנל' הוא רושם:1. setap cannot find the program directory[erorrcode:17]בדקתי ידנית להסרת התיקיות של נ.ו.ד והם נמחקו זה מכבר,הפעלתי את הכלי של ESET שוב והוא לא מצא את הנ.ו.ד כך שכפי הנראה הוא הוסר מהמערכתאני די מיואש וחושב שהוירוס תולעת CODEC-V שביקר אצלי אולי מחק אצלי קבצי וינדוס כך שאני שוקל לפרמט [ מחוסר ברירה אחרת ] כי לא אוכל להמשיך ללא אנטי וירוס לאורך זמןתודה לכם על העזרה,אך עצה נוספת תתקבל בברכה
דודי
חברגם ניסיתי להתקין את אנטי וירוס אווירה AVIRA והוא לא נתן לי הוא כתב שיש למחוק את AD-AWARE ואת ספייבוט
מחקתי אותם ואז הוא כותב הודעת שגיאה ולא נותן להתקין,לבינתיים אני ללא אנטי וירוס וזה לא נעים.. אולי יש לכם איזה רעיון?דודי
חברperfectdisk תוכנה ישנה וטובה גם להיום
דודי
חבראנסה, תודה על העזרה 🙂
איזו גירסא להוריד Version 2012 for one (12.0.0.374או גירסא_____ Version 2012 (12.0.0.374אני חייב להסיר את ESET NOD32 Antivirus ?דודי
חברגם לי הייתה בעיה כזאת והציעו לי למרוח משחה מיוחדת על המעבד למנוע התחממות וגם לבדוק שהמאווררים פועליםהמשחה עזרה אך לא להרבה זמן ,ייתכן שהמעבד ישן,תקיש ALT+CTRL+DEL ובמנהל המשימות תכנס לביצועים ושם תראה שימוש ב CPU אם זה עובד על 100% או מעל 60% הרבה זמן,ולא יורד למטה מזהזה אומר שהמעבד שלך מתאמץ מאוד/בעיית חום/או ישןדודי
חבראין לי את ההתקנה של ESET NOD32 Antivirus ואני משער שאם אתקין את קספרסקי אצטרך להסיר אותו
יש פיתרון אחר?דודי
חברעדכנתי את Malwarebytes סרקתי והעליתי חרס
מותקן אצלי ESET NOD32 Antivirus גירסא 4.0.417.0 הוא לא מספיק?דודי
חברניסיתי לשחזר הרבה פעמים והוא לא נותן לי,גם נכנס לי וירוס שמחק לי את קיצורי הדרך מ "כל התוכניות"
אבל אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיית היוטיוב -
מאתתגובות
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)