התגובות שלי בפורום
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
hamma24
חברהבעיה שהוא לא רץ כשאני לוחץ על מצב בטוח או על מצב של וונדוז במצב נורמאלי אני רואה שאחי ניסה להתקין וונדוז 7 ופתאום זה מתנגש עם ויסטה הוא רק מצליח לעשות את המשפט סטרטינג וונדוז אבל הוא לא נכנס
hamma24
חברהבעיה שיש שני התנגשיות של וונדוז אחד של 7 ואחר של ויסטה איך אני מעיף את שניהם את התקלה אני יכתוב במפורט
hamma24
חברשלום למנהל
אם אני יתן לך את הודעות השגיאה שמופיעות לי במסך שזה 0* משהו אז תוכל לעזור לי מה אומרות הודעות השגיאה הללו או הגולשים פה ואז אולי זה יפתור לי את הבעיהhamma24
חברכי יכול להיות ששינתי כל מיני דברים
hamma24
חבראז עכשיו אני מקבל מסך בצבע כחול שהכותרת שלו רשומה כך
cmos stup utilly -copuright 1984-2004אז לחצתי על advaced bios faturesומופעים לי כל מיני רשומות כגון herd disk boot priority אז לחצתי ברישום שיהיה כתוב אנטר באנגליתfirset boot drive לחצתי על סי די רוםומשאר האופציות אני לא יודע מה להגדיר רציתי לפני שאני ממשיך לשאול את ההמשך האם בכלל הגעתי למסך הנכון של תהליך הפירמוט שוב אחזור ואומר שאני רוצה למחוק את הוונדוז אקס פי ולהתקין את הגירסא שדיברתי עליי אבל כרגע זה קשה לי כי זה פעם ראשונה שאני מפרמט מחשב זאת אומרת רוצה לעשות זאת אם מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר שיעזור לי לגבי ההגדרות בבקשה תודה והשאלה אם בכלל אני צריך את המסך הזה הגעתי אליו כשלחצתי על מחיקהhamma24
חברהוונדוז esp שלי
hamma24
חברהבעיה שהוא לא רץ
hamma24
חברהבעיה במחשב היא כזאת ואני רוצה לפרמט את המחשב + להתקין וונדוז גירסא של xp eng
זה מה שהמחשב רושם :luch strrtupepir recommendedוכשאני אני לוחץ אנטר על האופציה הזאת הוא רושםdecription :flx problems that are preventing windows from strtingואז הוא סופר ועושה ריסטרט למחשב .וכשאני לוחץ על האופציה השנייה start wintows normallyאז הוא כותב לי decription:tart windows with its sttings reguler ואז כשאני לוחץ על האופציה השניה של וונדוז במצב נורמלי אז הוא נתקע בלוגו של strting winowsמישהו מהאנשים המנוסים יודע איך פותרים את זה כבר אני אובד עצות !
hamma24
חברהבעיה היא שאחי עשה איזה תרגיל בשביל הלימודים שלו והוונדוז אקס פי לא עולה במצב רגיל ואין לי גם את המצב הבטוח אז מה עושים ?
-
מאתתגובות
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)