התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
nav
חברבאיזה מערכת הפעלה אתה משתמש ?
ניסית לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ?ניסית להוריד חבילת מוקדדים?nav
חברהיי
נסה להעזר במדריך הזה:http://blogs.technet.com/b/ouc1too/archive/2013/10/25/something-happened-in-the-install-of-windows-8-1-can-t-be-completed-and-now-you-re-annoyed.aspxמקווה שיעזורבהצלחהnav
חברהיי
נסה להעזר באחד משני המדריכים האלו:מקווה שאחד מהם יעזורבהצלחהoravivi 2014-02-09 10:26:02 nav
חברהייתי מציע לך להוריד מקודדים ולראות האם פותר את הבעיה (במידה ולא מתוקנת לך חבילת מקודדים)
נסי להוריד את החבילה הזו:http://codecguide.com/download_kl.htmיש מספר גירסאות – ממליץ להוריד את ה FULLoravivi 2014-02-09 10:19:12 nav
חבראם החומר ממש חשוב לך, אני חושב שהפיתרון הוא לגשת ישירות לאיש מקצועי
שמבין בשזחור מידע.לדעתי כל פעולה שתנסי לעשות על דעת עצמך או טיפ שתקבלי ואולי תעשי אותו לא נכוןעלול להרחיק אותך צעד נוסף מהחומר שכל כך חשוב לך.איש מקצוע שמתמחה בשחזור מידע אמור לדעתי לשחזר ללא בעיהnav
חברהיי
נסה להעזר בתוכנה החינמית הזו: http://www.3dpchip.com/3dpchip/index_eng.htmlהיא תעזור לך במציאת הדרייברים המתאימים ( לפחות חלקם)בהצלחה.nav
חברהסתדרתי – תודה למי שניסה לעזור
nav
חבריחידת הקירור עובדת – היא עובדת בשני הלוחות אם ( כזכור לך קניתי עוד לוח אם והוא מגיע עם מעבד)
לגבי הכבלים – ניתקתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח אם וניסיתי להדליק את המחשב – עדיין אותה בעיהלגבי כבלים שמובילים מכפתור ההדלקה ללוח אז יש רק כבל אחד כזה ( כבל ריבון) הוא מחובר למעיין לוח כזהשאולי הבעיה היא בלוח עצמו ( שלחתי לי קישור ללוח דומה באיביי) השאלה האם אני חייב ממש את אותו לוח אם שאני יכול לחבר משהו אחר ?nav
חבראני לא חושב שזה הלחצן, כי אם הוא לא היה תקין אז כנרא שלא היה מדליק את המחשב בכלל
החלפתי כבר כל חלק אפשרי במחשב והוא לא עובדהזוי לגמרי …nav
חברניסתי לעשות את זה , לצערי נקרע לי לגמרי הסרט הזה (RIBON) מהחלק הפלסטי
יש דרך אחרת שאני יכול לחבר אותו חזרה ?nav
חברהחלפתי לוח אם
אגב קניתי את המכשיר הזה ( בהמלצתך – מבעיות קודמות שהיו לי 🙂 )אין לי מושג איך להתשמש בו והוא גם לא מתאים לחיבור במחשב נייד1) הלוח מגיע עם המעבד – קשה לי להאמין ששני המעבדים יהיו תקולים ושהבעיה תהיה זהה2)החלפתי זכרונות וגם ניסיתי לעבוד ללא זכרונותמה עוד יכול להיות ??oravivi 2013-10-28 19:16:39 nav
חברהכוונה שלי הייתה שהמעבד לא נכנס פיזית לתושבת
אגב הנה צילום מסך של התוכנה CPU-Z – אולי טעיתי בבדיקה שלי.וכמו שאמרתי קודם לכן – על התושבת עצמה רשום בכלל משהו אחר – MPGA478MTהשאלה למה להתייחס ?oravivi 2013-08-15 21:45:53 nav
חברהיי
הזמנתי את מ EBAY את מעבד T7200 ולצערי הוא אינו מתאים לתושבת שיש במחשב שלילפי התוכנה CPU-Z התושבת היא 479, אבל עכשיו כשניסיתי לחבר את המעבד החדש ראיתי שרשום על התושבת MPGA478MT
השאלה מדוע התוכנה מראה משהו אחד ועל התושבת רשום משהו אחר – אולי יש דרך לחבר את זה בכל זאתבנוסף יש לי עוד מעבד שהוא מסוג 478 והוא גם לא מתחבר לתושבת …. איךזה יכול להיות??תודהoravivi 2013-08-15 16:56:39 nav
חבר1) עשיתי את זה כבר – ועדיין אותה בעיה
2) לא מחובר למחשב כלום3) ביצעתי גם את זה, המחשב מזהה כל התקן שאני מחבר אליו. אני בוחר בהתקן שאני רוצה אבל התוצאה זהה – לא קורה כלום מסך שחור4) בדקתי גם את עניין הקבלים, ויזואלית נראים תקינים לגמרי – בנוסף כששלופים את הזכרון הלוח מצפצף ( מעיד שהלוח כנראה בסדר)2 הדברים יחידים שלא החלפתי הם הלוח והזכרונות ……nav
חברהצלחתי לעדכן את הביוס, אבל לצערי זה לא פתר את הבעיה
לא משנה עם איזה התקן אני עובד CD או USB עדיין יש מסך שחור וההתקנה של המערכת הפעלה לא עולהלא WIN 7 ולא XPכזכור החלפתי חלקים כמו:ספק כוחHDכ.מסךהאם אפשר לעשות משהו נוסף ?oravivi 2013-08-06 18:25:09 -
מאתתגובות