התגובות שלי בפורום
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
בועז אקסלרוד
חברחחח… חזק.
אם כבר, אז למה 'ישראל'?..בועז אקסלרוד
חברניסיתי. זה יוצא לי יקר בטירוף.
למה אני צריך להוציא יותר מאלף ש"ח, על כונן שיש לי את הסיסמה, הוא תקין, ורק משהו בדרך הלך לו לאיבוד?(אני יודע… רק שזה מדכא אותי!)בועז אקסלרוד
חבראני מודה לך על המידע.
התוכנה שהמלצת עליה לבסוף, diskinternals, מאפשרת בעיקר לשחזר את המפתח.כאמור, לא זו הבעיה שלי. יש לי את המפתח שלי, ובכל זאת, הכונן לא נפתח.אינני מכיר באיזור שלי מישהו עם וויסטה, אבל אמשיך לחפש.ושוב, תודה ענקית! האיכפתיות שלכם מחממת ת'לב.בועזבועז אקסלרוד
חברכמדומני, בSETUP הראשוני (מיד אחרי ההדלקה ללחוץ F2, או DEL, או ESC. – מה שכתוב לך במסך למטה, שיכניס אותך לSETUP של הBIOS). שם יש אפשרות לבחור BOOT CD. וזה יגרום לכך שהמחשב יחפש קודם כל תקליטור הפעלה בכונן הדיסק, לפני שהוא פונה לכונן הקשיח.
בועז אקסלרוד
חברראשית, תודה! לא האמנתי שתיתכן תשובה כל כך מהירה… כל הכבוד!!
שנית: הלינק שנתת לי כאן, מפנה אותי לעמוד עזרה, אכן ל-BitLocker, אבל הוא מתאים רק לWINDOWS 8, או לוויסטה.ניסיתי להתקין בכל זאת, ואני מקבל הודעה שהתוסף 'אינו יעיל' למערכת ההפעלה שלי.יש שם הפניה לעמוד עזרה של W 7, אבל שם לא מצאתי משהו שאכן יכול לשחרר לי את הכונן.בהגיון, אני מבין שאין דרך לפתוח כונן כזה, כי הגנה שיש דרך לעקוף אותה – היא כבר לא הגנה יעילה…מה דעתכם – האם כדאי לפרמט את הכונן, ואח"כ לנסות לשחזר את החומר שהיה עליו?זה יעבוד?תודה מראש ומלב!בועז -
מאתתגובות
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)