התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
א.ש
חבראני גם עשיתי שיחזור תמונות שבוע שעבר מכרטיס זיכרון והרבה תמונות לא נפתחו,למרות שניסיתי בכמה תוכנות.
לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות. יש חומר שלא ניתן לשחזר אותו.אבל,חכה לתשובות המומחים באתרבהצלחה…א.ש
חברתודה itsho עזרת לי מאד. הרבה פעמים נתקלתי באנשים שבלי אינטרנט ורצו לעדכן את האנטיוירוס שלהם offline .
עכשיו ב"ה יש פתרון.תודה רבה!!!א.ש
חברחזרתי להגיב שבור ורצוץ…
אל תשאל,עליתי עם minixp הסרתי את תיקיית הפונטים ושמתי את החדשה.וכנראה שכאן היתה הטעות הנוראהכנראה שהייתי צריך רק לדרוס כמו שכתבת לי לעיל. בקיצור בהפעלה מחדש המחשב עלה עם פונטים מוזרים ובקושי קריאים והאקספלורר בכלל נפתח כדף ריק בכל אתר שבחרתי…ניסיתי להחזיר את תיקיית הפונטים שהיתה(גיביתי אותה) ולא הלך בשום דרך שניסיתי (כולל דריסה) עד שהמחשב לא הצליח לעלות,גם שיחזור לא הצליח משום שנקודת השיחזור היתה פגומה…לא היתה לי ברירה והתקנתי מחדש וינדוס ועכשיו כמובן שהכל בסדר…נ.ב: כהשערה נראה לי שהבעיה של הג'יבריש קרתה מאז שהוספתי כמות נכבדת של פונטים לתיקיית הפונטיםעל כל פנים תודה מקרב לב על התמיכה והליווי יד ביד שלא על מנת לקבל פרסתמשיך בעבודת קודש זו ובתרומת הידע הרב שלךמומלצים בחום,תודה רבהא.ש
חבר*
א.ש 2012-12-12 12:13:08 א.ש
חברבאמת מוזר,כי בהתחלה היה נראה שהולך להיות ממשק גרפי (היה מסך סגול עם כיתוב של UBuntu )
אך הסוף היה שורת כתובת… (אגב זהו שם הקובץ שהורדתי ubuntu-mini-remix-12.10-i386)כשאתפנה לנסות מתוך minixp אדווחתודה בנתייםא.ש
חברהורדתי את הגירסה המוקטנת,צרבתי ועליתי איתה ב BOOT ולבסוף הגיעה לי שורת פקודה.לא הבנתי מה עלי לעשות?? אני מבין שפקודות של DOS לא מתאימות?? אין לי מושג איך עובדים עם linux …(סליחה על הבורות).
זה אפשרי לעשות אותו דבר עם mini xp ? אולי אנסה יותר מאוחרתודה על הכל לבנתיים.אגב,ניסיתי בכל זאת להחליף את תיקיית הפונטים מתוך וינדוס ולא היה שינויא.ש
חברהתקנתי את הגופנים הנ"ל וזה הסתדר חלקית. שמתי לב שכל המודגש מופיע תקין וכל הלא מודגש נשאר פגום (מעניין):
נראה שזה יותר גופן Courier New כי בוורד זה מאד תואם ,אך ניסיתי ולא היה שינוי.אולי אני אחליף את כל תיקיית הפונטים וזהותודה לבנתיים .ואם יש לך רעיון מדוע רק המודגש הסתדר אשמח לשמוע.שבוע טובא.ש
חברהסתכלתי בהגדרות איזור והכל מוגדר שם על עברית וישראל
א.ש
חברהאם למישהו יש פיתרון??
א.ש
חברגם באתר זה נתקלתי באותה תצוגה פגומה,במדריך למציאת דגם לוח האם :
א.ש
חבראני נתקלתי באותה הבעיה והפתרון הראשון שנתן itsho עזר לי מאד
פתרון פשוט וקלitsho,אתה פשוט גדולתודהא.ש
חברסליחה,התכוונתי למתאם שקבלת עם העכבר והמקלדת האלחוטיים (דוגמת דיסק און קי קטן) שמחברים אותו ליציאת USB
א.ש
חברתנסה להעביר את חיבור הבלוטוס לחיבור USB אחר ואז תדליק את החשב
א.ש
חברבדוק במנהל ההתקנים אם יש סימן שאלה צהוב על הרמקולים.
שים לב! אם אין רמקולים מחוברים אז יופיע איקס אדום גם אם קיים דרייבר.דווח מה קורה במנהל ההתקנים.בגדול אין סיבה שלא תצליח להתקין שוב את הדרייבר מתוך הדיסקא.ש
חבראו לחילופין כששולחים תגובה ,יש בשורה מעל אייקון של עץ. כזה:
לוחצים עליו כדי להוסיף תמונה.בחלון שנפתח לוחצים "עיון" ומנווטים לתמונה הרצויה ואז "OK".רק יש לשים לב שיש מגבלות על העלאת תמונות לפורום:
תמונות חייבות להיות מסוג, jpg, jpeg, gif, png, ולהיות בגודל מקסימלי של 150KBitsho 2012-11-12 23:24:13 -
מאתתגובות