התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
א.ש
חברשלום אסף
בדוק כמה פרטים:א.וודא שמופיע אייקון של רמקול בשורת המשימות למטה ליד השעוןב.וודא שאין עליו איקס אדום.ג. וודא שחיברת את הרמקולים ליציאה הנכונה(הירוקה). במידה ויש כרטיס קול נפרד,חבר אליו את הרמקולים ולא ללוח אםד.שים לב אם הרמקולים צריכים חשמל.ה.וודא שעוצמת הקול לא נמצאת על אפס או על מצב השתקבמידה והתקלה עדיין קיימת כתוב כאןא.ש
חברמה גודל הקובץ הכי גדול שצא לך להעביר דרך ג'ימייל?
אני עם נסיון מר בהעברת קבצים גדולים (מעל 6M) דרך ג'ימייל.בכל מקרה יש לך את ג'מבו מייל או wetransfer עד 2G חינם. מאד ידידותי ופשוט.itsho 2012-11-08 22:39:28 א.ש
חברבמידה ואין איקס אדום על האייקון של הרמקול בשורת המשימות אז לדעתי הבעיה היחידה היא שהרמקולים לא חוברו נכון למחשב.
בד"כ זה הכניסה הירוקה מבין השלוש.אם לא עובד נסי בשאר הכניסות.אם יש לך כרטיס קול בנפרד אז שימי לב לחבר אליו את הרמקולים ולא לכניסה של הלוח.כמו כן וודאי שהרמקולים מחוברים לחשמל ודלוקים.זה אמנם ברור אך לא מזמן הוזמנתי ע"י לקוח על אותה הבעיה ופשוט הרמקולים לא חוברו למחשב מאחורה…נ.ב: וודאי שעוצמת הקול (באייקון של הרמקול) לא נמצאת על אפס.א.ש
חברהאם מופיע לך האייקון של הרמקול בשורת המשימות?
והאם במנהל ההתקנים יש סימן שאלה צהוב בבקרי קול?א.ש
חברגם לי נראה itsho .מענייין איך זה קורה ומה קרה שם בפנים…
על כל פנים תודה על היחס והאכפתיות.חג שמח!!!א.ש
חברעבד נשמה. כארבע פעמים בלבד
א.ש
חברניסיתי את מה הוצע בסירטון ולא הועיל!
הערך אצלי היה "0". וציפיתי לזה כי ברגיסטרי מופיעים הרישומים השגרתיים של המחשב.לכאורה צריך לערוך שינויים בדיסק און קי ולא במחשב.כי בכל מחשב קוראת התקלה האמורה.אגב,ניסיתי בשביל הספורט לשנות את הערך ל "1" ושוב ל "0" אבל זה לא שינה כלום.אני עדיין סקרן לפצח את זה…א.ש
חברחיובי
א.ש
חברניסתי בכמה מחשבים וקרתה אותה תופעה.
תודה על התגובה המהירהא.ש
חברגם אני נתקלתי בתופעה זו בדיוק
זה קורה בגלל שמותקן אצלך בבילון 8כנס לקישור הבא לפתרון הבעיהלי זה פתר את הבעיה האמורהא.ש 2012-09-06 23:39:44 -
מאתתגובות