התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
א.ש
חברקלעת בול אבי…
אין עליך , איזה הסבר מקיף ומעניין.החכמתנו !אז הנה החיוך …א.ש 2013-12-10 08:20:01 א.ש
חברתודה לך itsho על המידע המפורט והמסודר,
החכמתני.א.ש
חבראין משיבין אחר הגדולים,
אך יורשה לי להוסיף שבהרבה מן המקרים זה המאווררשל הספק כח.פשוט תבדוק את שתי האפשרויות.א.ש
חברהי איתמר,
הכרטיס שקניתי הוא כזה (רק של 4GB) :אם אינני טועה זה היה באריזה של SanDisk.אין לי מושג מי הן החברות הטובות וגם לא ידעתי שישהבדלי מהירות בין הכרטיסים. אשמח לדעת..אני מחבר את זה לחיבור הUSB האחורי של המחשב עם כבל מאריך.ועוד משהו, חיבור USB3 הוא סה"כ יותר מהיר לא? זה אמור להיותפחות מסוכן לבעיה האמורה?ומה בקשר למתאם כרטיסים,אין סיכוי שהוא פשוט פגם במגעים שבתחתיתהכרטיס? כבר החלפתי קורא כרטיסים בגלל החשד הזה…אופירא.ש 2013-12-09 18:04:29 א.ש
חברשלום אבי ותודה על התגובה המהירה.
נראות לי יותר האפשרויות 3 ו 5 כיוון שזה קרה לי עם כמה כרטיסיםובזמן די קצר.כשניסיתי להעביר את התמונות למחשב ביצעתי העתקה ולא גזירה.עדיין לא ניסיתי במחשב אחר אך לא נראה לי שזה יצליח כיוון שכשאני מחזיראת הכרטיס למצלמה אז גם כן לא רואים את התמונות שנפגמו.תודה בנתייםא.ש
חברנסה לחבר את המסך ללא הכרטיס מסך , ישירות ללוח אם.
במידה ועדיין אין תצוגה כנראה שהלוח עשה את שלו.ראה אשכול דומה כאן.א.ש
חברכשאתה מציג קבצים נסתרים , אתה רואה את התיקיות או הקבצים שהיו לך בדיסק און קי? (לא כקיצור דרך )
א.ש
חברתודה לך על פירוט הפיתרון.
א.ש
חבראוקי, תודה על התשובה itsho
בנתיים התצוגה עובדת. ניתן לו לשרוד את מה שנשאר לו לחיות..תודהא.ש
חבראם אתה לא נוגע בכלום וממתין, הוא לא נדלק לבד?
ומה הכוונה "על ידי נגיעה קלה על המקלדת" , אתה בטח מתכוון בלחיצה על כפתור כלשהו?א.ש
חברבמידה והיציאות USB במחשבך תקינות ואלו התוצאות
לדעתי גש למקום שקנית ממנו את הדיסק קשיח ותודיע על התקלה,אתה עדיין במסגרת האחריות.בהצלחה !א.ש
חבר1.נסה בכניסות אחרות של USB (ללא כבל מאריך)
2.תניח את היד על הדיסק קשיח נסה להרגיש אם הצלחות בתוכו מסתובבות.א.ש
חברגם אני נתקלתי כמה פעמים בתופעה זו,
מישהו אמר לי שיש בהגדרות של הנגן אפשרויות גילוינסה לשחק בהגדרות אלו.אם הצלחת , נשמח אם תכתוב כאן את הפיתרון.א.ש
חברבמידה ועדיין לא הצלחת
אפשר להוריד מכאן את התוכנה ireset ,פשוטה ונוחה לשימוש.פשוט , לאחר הפעלת התוכנה גוררים למרכז החלון שנפתח את הקבצים/תיקיות המוסתריםולוחצים reset.נ.ב: כן, וירוס הוא זה שגרם לתיקיות להיות מוסתרות וגם ללא יכולת לשנות זאת דרך המאפיינים.ואם כבר המחשב נגוע מומלץ לסרוק מוירוסים ורוגלות.אם תרצה יש לך כאן המלצה חמה לאנטי וירוס ואנטי רוגלות.בהצלחה !א.ש 2013-08-29 00:42:37 א.ש
חברבהחלט !שילוב המקשים הממוסגרים בתמונה הבאה , מחליף בין השפות :
בהצלחה!א.ש 2013-08-28 20:45:05 -
מאתתגובות