התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
SweetG
חברחשוב להתייחס ל streaming ולא על הורדה/העלאה כלומר ניגון בזמן אמת. תקן אותי אם אני שוגה.
בסאפרי: ping:8msdownload: 1.88mbpsupload: 0.53mbpsפיירפוקס:ping: 31msdownload: 5.09upload: 0.53כרום:ping: 12download: 5.07upload: 0.52SweetG
חברוזו התשובה שקיבלתי מהתמיכה של Mackeeper:
n May/June of 2012 we were the victim of a massive "Negative P.R. Campaign" by an unethical competitor who used paid blog posts, advertisements and an army of comment and forum spammers to make false claims and scare potential customers. The bad thing about the internet is that anyone can have their reputation destroyed at anytime and for any reason. Many industry professionals use MacKeeper and have given it their approval. MacKeeper has won numerous awards and ZeoBIT is listed as one of the Top 10 Antiviruses in the world according to the Reactive and Proactive Test from VB100. We are a proud member of The Better Business Bureau of the United States and Canada. We focus on our products and service, while our competitors are busy trying to tarnish our reputation. Unfortunately, that is the business environment we are in and the only thing we will do is continue to invest in our research and development to make the best applications possible. We believe that focusing on our products before wasting time slandering our competitors is a much better business strategy in the long run.
also According to http://mac-antivirus-software-review.toptenreviews.com/ a site with over 10 million visitors a month... we are #1!
תקציר בתרגום חופשי:במאי\יוני 2012, מתחרים של MacKeeper התקיפו אותנו ב"קמפיין יחסי ציבור שלילים".הם שילמו לבעלי אתרים, בלוגים, ספאמרים, ופורומים בשביל שיכתבו עלינו מידע שגוי ושלילי.התוכנה MacKeeper היא תוכנה לגיטימית וזכתה במספר פרסים.ניתן לראות באתר הזה (אתר עם 10 מליון מבקרים בחודש), שאנחנו נחשבים בתור מספר אחת כאנטיוירוס למקינטוש.הערה מitsho: ערכתי את התגובה בשביל להוסיף את התרגום…itsho 2013-07-04 17:45:56 SweetG
חברבכרום חווית הגלישה בוידאו נעימה הרבה יותר וגם מהירה
לגבי Mackeeper אני מופתע משום שיש להם צוות תמיכה בצאט 24/7 והם עזרו לי פעמיים בחודש האחרון.קראתי את המאמר והופתעתי שבעתיים..אם כך הבעיה היא בפיירפוקס (שם יש הרחבות שאני צריך) בסאפרי בגלישה היא גם איטית. בכרום לאהאם מישהו עדיין אוכל לי את הפס?SweetG
חבר5 מגה זה טוב לא?
מחובר ישירות למודם, תשתית של הוט וברק נטוויזן כספק. משלם נורמלי.SweetG
חבררשום ping: 32ms
download speed:3.40 mbpsupload speed: 0.54mbpsמה זה אומר?SweetG
חבראני עובד על ספארי, מנקה יומית עם Mackeeper, אין לי שום הרחבות עליו, בפיירפוקס יש לי. אולי להתקשר לספק אינטרנט.
מאק חדש, חזק כמו סוס.SweetG
חברהתכוונת מהירות אינטרנט? 2 מגה לדעתי, איכות 240 הכי נמוך, עדיין הוידאו נעצר, אני צריך ללחוץ על pause ואז לחכות כמה דקות שהוידאו ינוגן.
SweetG
חברנפלא רק חבל שכל המועדפים שלי לא קיימים יותר….
SweetG
חבראה ועוד דבר: אחרי חיפוש נוסף מצאתי קובץ log והוא עמוס במידע ארוך עם שורות ללא רווח.
SweetG
חברזה כאילו מוזילה פועלת אבל היא אינה נראית, גם ביטול חומת אש לא עזר, שינוי תיקיה לא אפשרי כי מתקבלת הודעה שהתוכנה בשימוש.
הגעתי לשלב הבא שהצעת והדבקתי את הכתובת שנתת ועלתה לי תיקיה ללא קבצי log , גם אותה לא ניתן לערוך לה את השם.אגב אקספלורר עולה אבל מעוות גרפית ומציג רק חלק מהאתרים. נותרתי עם כרום.אני עובד עיצות וחשבתי אולי תוכל להתחבר אליי מרחוק עם ammyy ולנסות לפתור זאת איתי .אם אתה בעניין, אשאיר טלפון.SweetG
חבראכן, זו הגרסה, לא מצליחה לעלות למרות כל מאמציי…
-
מאתתגובות