התגובות שלי בפורום
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
27 בספטמבר 2013 בשעה 11:43 בתגובה ל: האם יש תוכנה לבדיקה פיזית של דיסק קשיח לגבי פגמים [בעיה נפתרה] #53691
אני מאוד מודה לך ITSHO, שבוע טוב.
פתרתי את הבעיה. פשוט לקחתי דיסק של ווינדווס של מחשב אחר וזה כן עבד טוב. הכל חזר לקדמותו
בברכה לכולםהאם משהוא יכול לעזור. ניסיתי לעשות RESTORE אבל גם זה לא ניתן, גם לא ב SAFE MODE.
הרצתי אנטי וירוס נורטון ואין וירוסים.האם משהוא יודע מאיפו אפשר להוריד את הקובץ: RUNDLL32.EXE ?תודההתקלה מופיעה כאשר אני רוצה ליפתוח את ADD REMOVE ITEMS ב CONTROL PANEL אז מופיעה ההודעה. בפוסט שלי כתוב לא נכון. לא יכול לצלם במחשב ההוא. ההודעה מופיעה גם כאשר אני מקליק בדסקטופ או בהמחשב שלי עם עכבר ימני ולוחץ על PROPIERTIES.
בהודעה כתוב:windows cannot find c:\windows\system32\rundll32.exemake sure you typed the name correctly, and then try again.to search for a file, click the start button and then search againבקיצור: הוא לא מוצאה את RUNDLL32.EXE ואני בדקתי ב SYSTEM32 ואין את הקובץ הזה.מצאתי בגוגל כבאכול פיתרון שמבוסס על הנחיות של מיקרוסופט: להכניס את הדיסק ולכתוב שורה :expand x:\i386\rundll32.ex_c:\windows\system32\rundll32.exeולהקיש אנטר ולהתחל את המחשב. ה X היא ה CD. עשיתי זאת ולא הצליח. אחרי כן עשיתי גם אותו הדבר עם ה I386 שיש לי בדיסק הקשיח C וגם לא הצליח.תודה על העזרא -
מאתתגובות
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)