התגובות שלי בפורום
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
mojsio
חבר
mojsio
חברלItsho שלום רב !!!
מאד מודה לך על סבלנותך, לצערי אין ביכולותי הטכניות האפשרות לבצע את אשר הצעת!. שאלה???.א. האם קיימת אפשרות כלשהי, להעביר את המודם הנ"ל אליך ,לצורך בדיקה ???ב. האם עדיף, פשוט לגרש את המודם הנ"ל, ולקנות מודם אחר ולסגור את נושא הכל כך לא קיומי??????.כפי שכתבתי כבר מעל דפים אלו :מחירו של המודם הינו… 50.00 ש.ח.בכבוד רב מאד מאד מאד mojsiomojsio
חבר
itsho 2012-12-08 23:51:57 mojsio
חברמצורף בהמשך צילום מסך של המודם, כפי שביקשת .
mojsiomojsio
חברפרטי המודם:
Conexant Systems INCSX-9Z-NR0134-00ITE No:FU-PCIEserial No FU 201209050 138אם לצאת מתוך הנחה שהמודם תקין, מה האפשרויות להפיעלו??? (מחירו של האביזר: כ50.00 ש.ח.). -אפשר להשאר בחיים-מודה מאד על סבלנותך!!! mojsiomojsio
חברלitsho שלןם רב !!!
א. לפי הערכתי יש התנגשות בIRQב. אשף התקנת החומרה לא מזהה את המודםג. בהתקנת הדרייבר, לא ניתן להגיע לסיוםד. לא. לא בדקתי אותו על מחשב אחר! (אין לי מחשב אחר עם חריץ הרחבה PCI-E )mojsiomojsio
חברבעמודת:העומס המותר מופיע המספר [4096] אין לי מושג, מה פירוש המספר ,אבל אני מדמיין לעצמי, כי הוא מבתא את כמות המשאבים שהמערכת יכולה לשאת (אם אני לא צודק , כי אז אין בעיה לבצע את השינוים בBIOS )
בכבוד רבmojsiomojsio
חבראני לא רואה את המודם במנהל ההתקנים…
כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר אני מקבל הודעה , כי ההתקן לא מותקןבעניין הכיתוב מאתמול באנגלית: בחריצי ההתקנה PCI-E מותקן כבר כרטיס מסך NVIDIA 8400 וגם מודם הפקס מתחבר לPCI-Eאבל מכיוון שבקרת המשאבים , במצב AUTO , התקנת המודם …נדחית . שאלתי: אם אשנה את מצב בקרת המשאבים , ואשנה את מצב DISABLED לENABLED…לא אגרום נזק למערכת ואשאר עם מסך חשוך ו/או בעיה אחרת . תשובתך??? mojsiomojsio
חברPNP/PCI/PCI-E configuration
Resources Controled By AUTO
IRQ Resources Press EnterPCI/VGA Palette Snoop [Disabled**PCI Express related itemsMaximum Payload Size [4096mojsio -
מאתתגובות
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)