התגובות שלי בפורום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50303
    חגי
    חבר

ביצאתי סריקת רוגלות בעזרת תכנת האנטי רוגלות ולא נמצא כלום.

הצלחתי ע"י משחק של שינוי שם הקובץ ושינוי עדיפות להפסיק את התהליך דרך מנהל המשימות ואז למחוק שוב את הקובץ
    וכרגע אני נמנע מלכבות את המחשב ובמקום זה מעביר למצב שינה כיון שבכל הדלקה התכנה משתחזרת וחוזרת להשתלט.
    הורדתי מהאתר של microsoft את תכנת autoruns ומצאתי את השורה שמפעילה אוטומטית את phoenix ביטלתי את ההפעלה וגם מחקתי את השורה מהקובץ אבל זה לא עזר והדלקת המחשב מחדש מחזירה את התכנה המחוקה וגם מפעילה אותה
    אני מצרף קישור לפלט של autoruns אצלי במחשב , אולי אפשר לזהות את הפעלת התכנה שמחזירה את phoenix לחיים.
    ( את שורת ההפעלה של phoenix לא רואים , כנראה בגלל שמחקתי אותה אבל בפועל היא מופעלת אוטומטית )
    בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50292
    חגי
    חבר

תודה רבה !

מחקתי את הקובץ וחשבתי שהבעיה נפתרה כנראה שמסיבה כל שהיא הקובץ במקרה לא היה פעיל
    אבל הקדמתי לשמוח בעת הדלקת המחשב הקובץ חזר למקומו ושוב השתלט על 100% CPU
    עכשיו אני גם לא מצליח למחוק אותו כיון שהוא פועל – הפסקת פעולה של הקובץ דרך מנהל היישומים תוקעת את המחשב ומחייבת אתחול מחדש. כך שאני במלכוד ולא יודע איך לצאת ממנו

chagay2012-12-15 23:51:51

בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50287
    חגי
    חבר

O.K העלתי את הקובץ ואת קובץ הקונפיגורציה שלו

בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50264
    חגי
    חבר

בקשה הסבר אין מעלים\מצרפים קובץ להודעה בפורום

לא הצלחתי למצוא איך עושים זאת

אני מצרף בינתיים תמונה של מאפייני הקובץ

itsho2012-12-14 01:02:42

בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50262
    חגי
    חבר
    שוב תודה
    ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת אנטי וירוס mcafee שמותקן אצלי במחשב לא נמצא כלום. ביצעתי סריקת רוגלות ונמצאה רוגלה אחת שנמחקה. לאחר המחיקה היישום phoenix עדין משתלט על 100% cpu היישום נמצא בספריית
     C:\Program Files (x86)\Windows NT
    כך שלדעתי הוא חלק ממערכת ההפעלה של win7 , אודה לעזרה כיצד לפתור את הבעיה
    בתגובה ל: הצגת סרטים לא רציפה עם קפיצות #50245
    חגי
    חבר

תודה!

הצלחתי להבין מה הבעיה אבל לא לפתור אותה , יש יישום שנקרא phoenix שתופס 100% משאבי cpu ותוקע את המחשב.
    הפסקת היישום דרך מנהל המשימות משביתה את המחשב , כפתרון זמני הגבלתי את היישום לליבה אחת בלבד מתוך 4 ליבות שיש לי ב cpu וזה מאפשר צפיה בוידאו ללא קפיצות אבל בכל הדלקה של המחשב צריך להגביל מחדש . אודה ועזרה למציאת פתרון קבוע
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)