התגובות שלי בפורום
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
חגי
חברביצאתי סריקת רוגלות בעזרת תכנת האנטי רוגלות ולא נמצא כלום.
הצלחתי ע"י משחק של שינוי שם הקובץ ושינוי עדיפות להפסיק את התהליך דרך מנהל המשימות ואז למחוק שוב את הקובץוכרגע אני נמנע מלכבות את המחשב ובמקום זה מעביר למצב שינה כיון שבכל הדלקה התכנה משתחזרת וחוזרת להשתלט.הורדתי מהאתר של microsoft את תכנת autoruns ומצאתי את השורה שמפעילה אוטומטית את phoenix ביטלתי את ההפעלה וגם מחקתי את השורה מהקובץ אבל זה לא עזר והדלקת המחשב מחדש מחזירה את התכנה המחוקה וגם מפעילה אותהאני מצרף קישור לפלט של autoruns אצלי במחשב , אולי אפשר לזהות את הפעלת התכנה שמחזירה את phoenix לחיים.( את שורת ההפעלה של phoenix לא רואים , כנראה בגלל שמחקתי אותה אבל בפועל היא מופעלת אוטומטית )חגי
חברתודה רבה !
מחקתי את הקובץ וחשבתי שהבעיה נפתרה כנראה שמסיבה כל שהיא הקובץ במקרה לא היה פעילאבל הקדמתי לשמוח בעת הדלקת המחשב הקובץ חזר למקומו ושוב השתלט על 100% CPUעכשיו אני גם לא מצליח למחוק אותו כיון שהוא פועל – הפסקת פעולה של הקובץ דרך מנהל היישומים תוקעת את המחשב ומחייבת אתחול מחדש. כך שאני במלכוד ולא יודע איך לצאת ממנוchagay 2012-12-15 23:51:51 חגי
חברO.K העלתי את הקובץ ואת קובץ הקונפיגורציה שלו
חגי
חברבקשה הסבר אין מעלים\מצרפים קובץ להודעה בפורום
לא הצלחתי למצוא איך עושים זאתאני מצרף בינתיים תמונה של מאפייני הקובץ
itsho 2012-12-14 01:02:42 חגי
חברשוב תודהביצעתי סריקת וירוסים בעזרת אנטי וירוס mcafee שמותקן אצלי במחשב לא נמצא כלום. ביצעתי סריקת רוגלות ונמצאה רוגלה אחת שנמחקה. לאחר המחיקה היישום phoenix עדין משתלט על 100% cpu היישום נמצא בספרייתC:\Program Files (x86)\Windows NTכך שלדעתי הוא חלק ממערכת ההפעלה של win7 , אודה לעזרה כיצד לפתור את הבעיהחגי
חברתודה!
הצלחתי להבין מה הבעיה אבל לא לפתור אותה , יש יישום שנקרא phoenix שתופס 100% משאבי cpu ותוקע את המחשב.הפסקת היישום דרך מנהל המשימות משביתה את המחשב , כפתרון זמני הגבלתי את היישום לליבה אחת בלבד מתוך 4 ליבות שיש לי ב cpu וזה מאפשר צפיה בוידאו ללא קפיצות אבל בכל הדלקה של המחשב צריך להגביל מחדש . אודה ועזרה למציאת פתרון קבוע -
מאתתגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)