התגובות שלי בפורום
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
lilach_d
חברנדמה לי שהגדרתי עם הספק (אולי מישהו אחר עזר לי להגדיר בטלפון). בטוח שלא הבאתי טכנאי הביתה.
לא, לא הסתדר, האמת שדי התייאשתי. אם יש לך עוד רעייון אשמח לשמוע
lilach_d
חברדיברתי עם טכנאי של הספק, נדמה לי, שהדריך אותי דרך הטלפון.
lilach_d
חבראין לי סקייפ. יכול להסביר לי מה לעשות דרך הפורום? תודה
lilach_d
חברמחשב נייח:
ip address: 10.0.0.7subnet mask: 255.0.0.7default gateway: 10.0.0.138מחשב נייד:connection – specific dns suffixlink- local ipv6 adress: fe80::28a7:383d:77d1:4c42%10ipv4 address: 10.0.0.1subnet mask: 255.255.255.0default gateway: 10.0.0.138כתוב שם עוד כמה שורות ולא העתקתי אותן.lilach_d
חברלא. ביטלתי את חומת האש ונשאר אותו דבר. לא מזהה לי שום מדפסת משותפת ולא מזהה את המחשב השני.
lilach_d
חבראיזה באסה… לא הולך! זה כותב לי 'ל- windows אין אפשרות לגשת אל המחשב.
עוד רעיון??lilach_d
חברנראה לי שעליתי על מתי התחילה הבעיה (כי עד לא מזמן המדפסת עבדה כמדפסת משותפת ופתאום הפסיקה)
האם זה יכול להיות קשור לכך ששיניתי את הפורטים במחשב שאליו מחוברת המדפסת?lilach_d
חברהדגם של המדפסת שלי הוא : samaung scx-4521f.
זה הלינק של תיאור המדפסת באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/print-solutions/printer/monochrome-multifunction-devices/SCX-4521F/XSSאני באמת לא יודעת מה ההבדל בין 'מדפסת משותפת' ל'מדפסת רשת'. נראה לי שמה שאני מנסה לעשות זה לשתף את המדפסת כמדפסת משותפת. במחשב הנייח, אליו מחוברת המדפסת עם כבל, הגדרתי אותה כמדפסת משותפת, וכשאני עושה במחשב הנייד 'הוסף מדפסת' אני מקבלת את המסך הבא: שם מדפסת: samsubg scx-4×21 series ב DAVIDI-PC ובכתובת כתוב אותו דבר. (DAVIDI-PC זה שם המחשב הנייד, לא הנייח) כשאני לוחצת על 'הבא', מופיע לי: 'מדפסת זו הותקנה עם מנהל המדפסת (שם המדפסת). ולא נוסף לי עוד התקן של מדפסת משותפת. ההתקן היחיד שמופיע לי זה ההתקן של אותה מדפסת שהתקנתי בחיבור usb ואני משתמשת בה עם כבל.איך אני מגדירה את המדפסת המשותפת במחשב הנייד כדי שאוכל להדפיס מרחוק, בלי חיבור כבל? -
מאתתגובות
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)