התגובות שלי בפורום
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
16 בינואר 2013 בשעה 20:05 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50652
cu
חברתודה
כתוב בסיפא, כדלקמןאם אינך יכול להיכנס לחשבונך עליך לאפס, קודם כול, את סיסמתך. לשם כך עבור אל http://www.facebook.com ולחץ על הקישור שכחת את הסיסמה? מתחת לשדה הסיסמה. לאחר שפעלת בהתאם להוראות לאיפוס הסיסמה ובאפשרותך להיכנס, תוכל להשבית או למחוק את החשבון בהתאם להנחיות המתוארות לעיל.היינו , צריך להכנס לחשבון- אבל פייסבוק חסמה אותו ואי אפשר להיכנס בכללמילכוד וכלא נוסח מארק צוקרברג16 בינואר 2013 בשעה 18:43 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50649cu
חברעקב הזלזול שלהם, כל שאני רוצה למחוק את החשבון שלי
לא ייתכן, שהחשבון פתוח עבור כל העולם ואשתווכל קשקוש, נשלח אליי מייל, כאשר אין לי יכולת לשנות הגדרותהראש של צוקרברג פשוט עקום – הוא מכניס אזרחים לכלא פייסבוק16 בינואר 2013 בשעה 17:39 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50642cu
חברכבר לפני חודש וחצי, שלחתי לכתובות האלו, אין תגובה, פשוט, פייסבוק מצפצפת על המשתמשים
15 בינואר 2013 בשעה 09:18 בתגובה ל: I.D בפייסבוק – הם מצפצפים לא הייתה אפשרות לאמת את הקובץ המצורף #50629cu
חברכך נעשה ! צבע מלא וכו וכו
כל תמונה – נדחית תוך אלפית שנייההאם יש אפשרות למחוק פרופיל, כדי שיופסקו ההטרדות מחשבון חסום ????או שפייסבוק תמשיך להיות עבריינית ומזלזלת בחבריהברגע שהחשבון נחסם, הוא נשאר פתוח לנצח, עבור כל החברים ןמבקשי החברות ואלו לא מבינים , מדוע הם לא מקבלים תגובההאם לפייסבוק יש "קול אנושי" שאפשר לדבר איתותודה -
מאתתגובות
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)