התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
גיל דוידי
חברלא מותקנת תוכנת 7 ZIP.
גיל דוידי
חברהבעיה היא בדיוק מה שצילמת, אבל הפתרון לא עוזר.itsho 2013-11-03 19:45:42 גיל דוידי
חבראני לא משתמש בפיירפוקס
גיל דוידי
חבר[QUOTE=itsho]בשני המחשבים?[/QUOTE]
כןגיל דוידי
חבראתה לא טועה.
מתי שאני כותב .10.0.0.138 בשורת הכתובת מופיע דף אינטרט לא זמין.itsho 2013-08-09 19:05:20 גיל דוידי
חבר1. אני חושב שאני מקבל IP אוטומטית.
2. אין מחשב שלא עובד בן אינטרנט, זה בא באופן כזה: אני מתחבר לאחד ולשני אין אינטרנט. אני מתחבר לשני ולראשון אין אינטרנט.
itsho 2013-08-09 18:08:19 גיל דוידי
חברעשיתי את זה וזה לא עזר. (מחקתי ע"י YOUR UNINSTAIL) . אני יודע שיש אפשרות לתקן את המערכת הפעלה. שמכניסים את הדיסק ואז לוחצים R. עשיתי את זה וזה שואל איזה התקנה אתה רוצה או משהו כזה… מה לרשום?
גיל דוידי
חברתודה
גיל דוידי
חברגיל דוידי
חברכרטיס המסך מובנה. מדד חווית ווינדוס- 3.2. מעבד- 6.5. זיכרון- 5.5. גרפיקה 3.5. גרפיקת משחק- 3.2. דיסק קשיח ראשי- 5.2.
תודה על כל השתדלות והמאמץ לעזור ,אני מעריך אותך מאוד.גיל דוידי
חברמדובר במחשב נייח. הבעיה ממשיכה. מה הכוונה בלהחליף חומרה? לפרמט?
גיל דוידי
חברהציון למערכת הוא 3.2 (זה טוב?). לא כתוב שיש לרעמן את מדד הערכה, ניסתי להפעיל לא עזר.
גיל דוידי
חברכן
גיל דוידי
חברנכנסתי לאן שהפנית אותי. עשיתי שלב שלב עד שהגעת לשלב השלישי שבו נכנסתי ללוח הבקרה- מידע וכלי ביצועים- כוון עבור הביצועים הטובים ביותר. הבעיה הפסיקה. עיצוב הזכוכית היפה של windows הפך לצבע ברירת מחדל מכוער וכנ"ל לצבע החלונות וצבע שורת המשימות ( זה הפך להיות דומה לxp) אז אני שואל אם יש עוד פתרון, תודה וחג שמח.
גיל דוידי
חברהדרך השלישית היא היחידה שמבטלת את הבעיה ("כוון עבור הביצועים הגבוהים ביותר"). אבל אין עיצובים של windows וזה נראה כמו xp.
יש עוד פתרון? תודה בכל מקרה על התמיכה. -
מאתתגובות