התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
חן
חבראני לא מאמין שיקרה משהו ללוח אם ברגע שתשים 8GB
זה רשום תומך ב2 כרטיסים DDR3 עד 8GB…תלך לאייבורי תתייעץ עם אחד המוכרים שם תגיד לו שאתה צריך כרטיס DDR3 ושיגיד לך אם יקרה משהו אם תשים 8GBשוב אני לא חושב שיקרה משהו ללוח אם תשים את זה… זה לא משהו שהורס, זה משהו שתורם למחשב..אני יש לי מחשב נייד רציתי להפעיל משחק מסויים כל הזמן המשחק נתקע אז הרחבתי את הזיכרון ל16GB (היה לי 4GB) ועכשיו המשחק רץ בלי בעיה…חן
חברמצאתי באינטרנט את הלוח אם שלך.
זה בעניין הכרטיס זיכרוןMain Memory Supports two unbuffered DIMM of 1.5 Volt DDR3 800/1066/1333* (OC) DRAM, 8GB Max
נמצא באתר:
http://www.devicemanuals.eu/de/g41m-p28-g41m-p26-ms-7592-v5-x-msi-mainboard-handbuch/265מה שאמור לעניין אותך זה שהכרטיס מקבל מתח של 1.5 וולט וסוג זכרון DDR3 תלך עם זה לחנות מחשבים תגיד להם שאתה צריך כרטיס זיכרון 8GB 1.5 וולט וסוג זיכרון DDR3זה למשל מKSPזה קישור ללאתר של KSP שיש כרטיסי זיכרון 8 GB עם סוג זכרון DDR3חן
חברתבדוק אולי כשקיבלת את הכרטיס אם קיבלת אותו עם דיסק התקנת דרייבר..
אם לא תנסה למצוא את התוכנה של הדרייבר באינטרנט..חן
חברבמסך הפתיחה לפייסבוק תלחצי על שחכתי את הסיסמאהוא יפתח לך "כתובת דוא"ל, טלפון, שם משתמש או שם מלא"שם תוכלי לרשום את השם שלו או את המספר טלפון שהוא ה*** בהתחלה או את הכתובת דואר אלקטרוני שהוא נכנס איתו (אפשרות של הדואר אלקטרוני זה רק עם את יכול לגשת לדואר אלקטרוני)ברגע שתרשמי את השם שלו כפי שהוא רשום בפייסבוק תלחצי על חיפושתלחצי על המשתמש שבו נמצא המתחזה אז הוא יפתח לך חלון חדשכיצד ברצונך לאפס את הסיסמה שלך? יש לך שתי אפשרויות אחד דרך דואר אלקטרוני או דרך הטלפון ככה תוכלי לאפס את הסיסמא ולמנוע מהמתחזה להיכנס לחשבון של בן זוגך.. חן
חברחן
חבראם אתה משתמש בגלגל כרום..
תיכנס להגדרות (לחיצה על השלושת הקווים בצד שמאל למעלה)בשורה של המראה תוכל לקבוע איזה דף יפתח ברגע שתפעיל את הדפדפן..תלחץ על הקישור "שנה" הוא יפתח לך חלונית של דף הביתסמן את "פתח דף זה" ותרשום בחלונית לידה את כתובת האתר שאתה רוצה לפתוח.מקווה שעזרתי..
חן
חבר[QUOTE=aaron10]http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx
לווינודס אקס פי
לווינדוס 7מקווה שעזרתי:)[/QUOTE]
תודה רבה עזרת מאוד..חן
חבר"תלחץ על הראשון והבא !"
הוא לא נותן לי.. יש לי אופיס לא חוקי.
הוא רושם ככה: "אין אפשרות לבצע הפעלה של התוכנה שלך מכיוון
שמפתח המוצר ששימת להתקנת התוכנה אינו חוקי".
אתה יודע אולי עם יש איזה קראק למנוע את ההקפצה של ההודעה
הזאתי..?חן
חבר[QUOTE=Rosenblaster]
קבל
guide_id=138">http://www.guidy.co.il/guide.asp?
guide_id=138[/QUOTE]
זה לא עוזר ניסיתי לפרמט לא הצלחתי בגלל סיבה כלשהי זה מונע
ממני להמשיך את תהליך הפרמוט..
השאלה שלי אם יש איזושהי אפשרות למחוק את ההארד דיסק
(C),(D) לגמרי באמצעות ה BOOT או שיש איזושהי אפשרות למחוק
אותו מהכונן עצמו כאילו כפתור שלוקח אותו בחזרה לברירת מחדל
של החברה שייצרה אותו..בבקשה השב לי את התשובתך אני לא רוצה להזמין טכנאי כי אני
מבין במחשבים אני יכול להסתדר לבד אני רק צריך עזרה בקשר
לאפשרות מחיקת ההארד דיסק..חן
חברוזיכרון ראם 1GB
חן
חבר[QUOTE=blue_wolf]
מה מפרט המחשב שלך ?
איזה סלוטים , לוח אם … ?
[/QUOTE]
לוח אם: foxconn
כרטיס מסך נוכחי: nvidia geforce 8500 gt
זיכרון ראם: 2GB
הארדיסק: 250GB
הכרטיס קול הוא בתוך הלוח אם
לא נראה לי שצריך את כל הנתונים האלה רק צריך להחליף את
הכרטיס מסך לאחד חדש יותר וחזק יותרחן
חבר[QUOTE=bbenn]
חפש בדף הראשי של "תקלה"
בן
[/QUOTE]
אני לא מוצא אתה יכול להסביר לי בקצרה???
חן
חבר[QUOTE=itsho]
בדוק שהרעש אכן מגיע מהספק-כח (ולא מהמאוורר של המעבד או המאוררים של המארז)
אם אכן הרעש מגיע מהספק – מומלץ קודם לנסות לנקות בעזרת שואב-אבק הפוך = אחד כזה שמוציא אוויר במקום להכניס. אם גם לאחר הניקוי יש רעש – קנה ספק חזק יותר ומומלץ אחד עם מאורר גדול יותר (פיזית).
אם הרעש מגיע ממאוררים אחרים – כנ"ל – נסה לנקות אותם קודם לפני שאתה רץ לקנות חדש.
[/QUOTE]תודה לך אני אנסה את זה…חן
חבר[QUOTE=blue_wolf]
איזו תולעת ?
[/QUOTE]הוירוס הזה שמפעיל מחדש את המחשב תוך 60 שניות.. -
מאתתגובות