התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חברהבאתה לי של ווינדוס 32 bit ואני צריך של 64 bit אתה יכול להביא לי ??
הוא כותב לי כך:גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת ווינדוס שאתה מפעיל בדוק את מידע המערכת של המחשב כדי לראות אם אתה צריך גירסת 86 (32 סיביות) או גירסאת 64 ?(64 סיביות) של התוכנית ולאחר מכן פנה אל מפרסם התוכנה.
מה עושים
נענע10
חבר2.אני ינסה ויעדכן באתר בכול מיקרה תודה !!!
נענע10
חבר1.אין לי דרך אחרת אנסה עוד פעם !!!
2.אין לי מה להגיד פשוט החלפתי כבל SATA גם כול מיני חיבורים וזה לא עזר כניראה אני יתקין מערכת הפעלה אים כדי להתקין או שלא ?? והחשמל מגיע אליו !
נענע10
חבר1.תודה על העצה
2.הורדתי את הקובץ שהבאתה לי מאחד האתרים ושמרתי אותו על המחשב זה בסדר אים אני יפעיל אותו שהווינדוס פועל כלומר שאני בשולחן העבודה …. זה יכול להרוס את המחשב שאני עושה כך או צריך מדיסק און קי או דיסק DVD ???
3.אני לא יודע לעשות BOOT אז לא יתעסק אים זה !!!
נענע10
חברצריך אולי להתקין מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לסדר את זה ??
נענע10
חבר1.תודה על ההסבר
2.ניכנסתי ל "מנהל ההתקנים" אני לוחץ על כונני תקליטורים/DVD והוא מציג לי כונן אחד שהוא עובד (שהטכנאי תיקן) והכונן אים קוד "19" לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים ולא במחשב עצמאו הוא נעלם לגמרי מה עושים ??
3.העברתי את הכונן למחשב אחר והוא מופיע שמה גם הוספתי במחשב כמה כונני דיסקים והם לא הופיעו הוא טוען אותם במנהל ההתקן (הדרייבר) ותמיד נכשל בהתקנה נותן סמל של X
4.כתבתי בההודעה הקודמת זה כונן LG אים אתה יכול להביא לי דרייבר של הכונן LG שמתי קישור של אתר אייבורי ועוד אתר אחד של הכונן LG שיש לי במחשב אים זה יכול לעזור אז הינה ההאתר
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7892
או http://www.ret.co.il/products/82255-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-dvd-lg-gh22ns70.aspx אחד מהשנים
תודה לעוזרים
נענע10 2013-10-22 23:41:02 נענע10
חברמישהו יכול לעזור לי ??????
נענע10
חבר1.מייקרוסופט אמרו לי שזה בעיית חומרה במחשב (רכשתי את המחשב באייבורי ועבר האחריות של המחשב) אמרו לי לגשת אליהם ולהגיד להם שייתקנו לי את הבעיה אך נגמר לי האחריות
2.הם יכולים לתקן את הבעיה ללא תשלום או שצריך ללכת לתקן אצל טכנאי חוץ
3.אים צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש (אולי בגלל זה הבעיה )
4.אני בטוח שזה קוד 19 והם אמרו לי שהם לא יכולים לתקן אלא במעבדה
5.טכנאי תיקן לי את הכונן הראשון ואת השני לא כי הוא לא יכל לתקן אותו לא יודע למה
6.מה אפשר לעשות ??????
7.הכונן הלא עובד זה LG אבל אני לא יודע מה הדגם של הכונן במדיוק יש אפשרות איך לדעת את הדגם של הכונן
8.תודה לעוזרים
נענע10 2013-10-21 18:29:05 נענע10
חבר1.אתה צודק אין לי אל פסק
2.הקישור שהבאתה לי הוא מותאם ל HP ולא ל intel
המחשב שלי הוא אינטל ולא HP מאיזה אתר אני מהוריד מ HP או מינטל.
3.אם החלטתי להוריד וזה שמור על דיסק און קי איך אני מפעיל אותו דרך הביוסנ.ב אים אני עושה עידכון לביוס הוא מוחק לי דברים מהווינדוס /צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא משדרג והוא לא מוחק כלום ??
נענע10
חבראים יש לי ניסון במחשבים איך אני יכל לעדכן את הביוס אתה יכול להביא לי אתר בעברית (אים אין אז באנגלית) כולל הסברים איך לעדכן את הביוס ???
תודה
נענע10
חבריש יש הצלחתי החלפתי מסך לחדש וזה נפתר עכשיו זה לא מחשיך תודה רבה מאוד תודה במיוחד ל itsho
נענע10
חברהצלחתי להיכנס אבל אין לי את האפשרות ליכנס ל ErP יש לי כו מה שמופיע בעמוד 43 חוץ מי ErP אולי זה : power on by mouse חוץ מי אין לי את הפשרות ErP תודה לעוזרים
נענע10
חברטוב תודה בכול מיקרה גם אני חושב שזה כך כי יש לי תוכונות מעל 1000 MB בכול אופן תודה
נענע10
חבר1.אני אמרתי לך שזה אולי זה העידכונים אים אפשר לדעת אים זה בגלל זה?
2.לא ניסתי לחבר מסך נוסף אני ינסה ויעדכן אים זה פתר את הבעיהבכול מקרה תודה
נענע10
חבר1.הצלחתי להתקין את אוירה והוא מופיע ליד השעון
2.קפצה לי כמה הודעות בקשר למחשב בצבע אדום(לא הבנתי מה זה אומר)
3.ניקתי כמה משחקים והא היתפנה לי ל5.75GB כול פעם זה יורד בכמה אחוזים
4.לא הבנתי את השאלה שלך ובכול זאות תודה על עזרהנ.ב עניתי אל הנושאים שפתחתי ולא העניתי בכול זאות תודה
-
מאתתגובות