התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חברטוב אנסה על כרום בנתיים
נענע10
חבר1.תודה שאתה בודק
2.אני הורדתי את כרום ואני לא רגיל אליו אני עדין ממשיך באקספולררנענע10
חבר1.אתרים שעושים לי בעיות!!
א.בזק
ב.נענע10
ג.אתר של סלקום
2.אתרים שלא עושים לי בעיות!!
א.מאקו
ב.רדיו מנטה
ג.נט גיימס
(הבעיה אצלי איך אפשר לפתור את זה הרי זה לא אצלך וזה אתרים ספציפיים זה רק חלק מאתרים שהם עושים לי בעיות)2.אין לי דפדפן אחר אתה יכול להמליץ לי על דפדפן??
נענע10
חברטוב תודה בכול מקרה אני לא יגע בזה תודה רבה לעוזרים !!!
נענע10
חבר1.ברוב אתרים לא בכולם יש את הבעיה לא הבנתי למה הכוונה ל 3 אתרים שכן ו3 אתרים שלא
2.אני משתמש באקספולרר אני.אני לא ניסתי בדפדפן אחר כמו למשל גוגול כרום כי אקספולרר בשבילי יותר טובנענע10
חבראיזה ווינדוס יש לך פרט
נענע10
חבראים לא עזר תעדכן בפורום
נענע10
חבראל תעשה כלום תגיד לי בפורום מה כתוב לך עכשיו ואז תעשה את מה שכתבתי:
כנס ל:התחל>לוח הבקרה>מערכת>עבור בצד ימין ל:"הגדרות מערכת מתקדמות>לחץ על ביצועים(בהגדרות)>כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר
נענע10
חברפרט:
1.מתי זה קרה
2.אים זה קרה פעם
3.אים עשיתה משהו בהגדרות של המחשב (בלוח הבקרה) אים תוכל ליזכור תיכתוב את זה בפורוםנענע10 2013-08-27 19:23:25 נענע10
חברטוב תודה אני לא יתעסק בזה ובכול זאות תודה
נענע10
חבר1.תודה
2.אים אני עושה "תקן סוגיות שנבחרו" זה יכול להרוס את המחשב הוא שלא כדי לגעת בזהנענע10
חברוגם אים אני עובר ללשונית "רישום" ועושה סרוק אחר סוגיות עשיתי את זה ואז כותב תקן סוגיות שנבחרו אים זה גם יכול לפנות לי את המקום או שזה יהרוס לי את המחשב מה עושים??
נענע10
חבראין לי פיירפוקס איך אני מוחק אותו לתמיד שלא יהיה לי אותו בחיים ????
נענע10
חברתודה על המענה!!!!!
אים סתם בטעות אני משנה משהו ב BIOS זה יכול לגמור את המחשב לחלוטין ואים כן אז אני לא יתעסק עים זה ועים על הדרך אני יקרא לחבר אחרי שעברתי ללשונית Power managment איפו אני עובר לאיזה לשוניתנענע10
חבריש דברים כמו שעלתה בצילום המסך שאין לי אותם למשל:ב גוגול כרום אצלך כתוב פרק זמן ואצלי ישיבה זה משנה?? ואין לי Firefox אז איך מופיע לי ב CCleaner את Firefox ????
-
מאתתגובות