התגובות שלי בפורום

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53431
    eran
    חבר
    הלוח אם החדש שהם שמו הוא ASUS M5A78L-M LX 

הישן : ASUS M4N68T-M AM3

itsho2013-09-02 20:00:47

בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53297
    eran
    חבר

מעדכן כאן לטובת אלו שניסו לעזור לי . התקשרו אלי עכשיו משם ואמרו לי שהחליפו לוח אם כי הוא לא היה תקין.

זה ממש מצחיק כי לפני חודש גם החליפו אותו- כלומר לוח אם בן חודש התקלקל….
    האם לחבר עכשיו הכל כרגיל ופשוט להריץ אותו?, זה פשוט מוזר בטירוף
    בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53236
    eran
    חבר
    אני כבר לא מצליח להבין את זה כי שוב … לפני חודש החליפו את הספק , הלוח והמעבד. והאם הם הוחלפו בחלקים תקינים הסיכוי שתוך חודש משהו איכותי ידפק הוא קטן. 
    ברגע שתהיה לי תשובה אני אעדכן. אם מחשב עושה כל כך הרבה בעיות , לא מגיע איזשהו שלב שאני פשוט זכאי לקבל מחשב חדש ? פשוט זה טרטור שלא נפסק כבר כמה חודשים טובים

itsho2013-08-21 22:39:44

בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53094
    eran
    חבר

אתמול שמתי אותו במעבדה ככה שהוא עדיין שם…  

שאלה :

יכול להיות רכיב פגום למשל ספק שגורם למערכת לא לפעול גם כשמנסים אחרי זמן קצר עם ספק חדש ונגיד לוקח יום – יומיים עד שהכל יחזור לעבוד ?

אני פשוט כבר לא רואה איפה יכולה להיות בעיה…

itsho2013-08-21 22:41:44

בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53087
    eran
    חבר
    זה כנראה מה שהם ינסו בבדיקה שלהם  … למרות שהוא כבר ניסה על המקום עם ספק אחר ולא עבד.
    2. הלוח אם החדש שהם שמו הוא ASUS M5A78L-M LX . לפני שהחליפו לי אותו היה לי משהו אחר והם טענו שזה שידרוג .

itsho2013-08-15 17:49:47

בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53072
    eran
    חבר
    תודה על הסיוע אז ככה… 
    מהרגע שהגענו אל KSP (עוד מאז התקלה הקודמת ) הטכנאי דגל בזה שזה יכול להיות משהו בסביבה החיצונית שגורם לחשמל סטטיי או משהוו כזה (למרות שבסופו של דבר הוחלף לוח אם וספק ואז המחשב עבד חודש יחסית כמו שצריך ).  חוץ מזה מבחינת בעיה במחשב עצמו לא היה נראה שיש לו כיוון בכלל כי כבר הכל נבדק

* הקטע לגבי לוח אם והספק ששניהם חדשים (וכך גם המעבד ) מה הסיכוי שאחרי חודש הם עושים שוב בעיות ?

itsho2013-08-15 09:44:15

בתגובה ל: מחשב שלא עולה חשמלית #53060
    eran
    חבר

לקחתי את המחשב ל KSP . הוא על המקום ניסה לעשות כמה דברים. בין היתר השאיר רק את הרכיבים החדשים כלומר את הספק , לוח האם והמעבד.. וזה עדיין לא עבד. הוא ניסה להחליף את הספק ושוב זה עדיין לא עבד…

מה זה עוד יכול להיות? ויכול להיות שעדיין זה הספק  ?
    מה הסיכוי שזה משהו בחדר שלי שגורם לזה? כלומר משהו שגורם לחשמל סטטי להשאר או משהו כזה (לא מבין בזה יותר מדי ) ואם נותנים כמה ימים זה יתאפס ויעבוד ?

eranshani22013-08-14 16:55:19

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)