התגובות שלי בפורום

מוצגות 7 תגובות – 46 עד 52 (מתוך 52 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: מנהל ההתקנים מופיע ריק [בעיה לא נפתרה] #53609
    תמר
    חבר

כשדיברתי על שורות הקוד התכוונתי לדבר הזה שהופיע כבר פעמים:

< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish

בתגובה ל: מנהל ההתקנים מופיע ריק [בעיה לא נפתרה] #53607
    תמר
    חבר

עשיתי גם את זה (כלומר נכנסתי לרגיסטרי) כי ראיתי את הפתרון הזה מופיע באתר

אבל לא היה לי מה לשנות , הכל היה כבר בסדר
    יש עוד רעיון?
    ותודה על הטרחה עד עכשיו.
    בתגובה ל: רשימת הורדות באקספלורר 8 #53583
    תמר
    חבר

שאלתי היום נציג תמיכה של מיקרוסופט והוא אמר לי שאין חלון הורדות באינטרנט אקספלורר ,הדפדפן הקודם שלי היה chrome

בתגובה ל: סורק officejet pro L7590 לא מזוהה #53582
    תמר
    חבר

דגם המדפסת הוא hp officejet pro L7590

בתגובה ל: סורק officejet pro L7590 לא מזוהה #53581
    תמר
    חבר

הבעיה קצת יותר מורכבת, כי יש עוד תקלה שכתבתי אותה בנושא חדש והיא שמנהל ההתקנים שלי מופיע ריק.

בתגובה ל: מנהל ההתקנים מופיע ריק [בעיה לא נפתרה] #53580
    תמר
    חבר

מה אני אמורה לעשות עם שורות הקוד הללו? לרשום אותן באיזה מקום? (הידע שלי בתכנות לא עזר לי להבין את זה)

את ה"plug and play" כבר בדקתי והוא בסדר.
    אם זה תוצאה של וירוס, אז הפתרון  שונה?
    בתגובה ל: רשימת הורדות באקספלורר 8 #53579
    תמר
    חבר

זה פותח לי כרטיסית "הזנות" (ריקה) שאני לא בדיוק יודעת מה זה

מוצגות 7 תגובות – 46 עד 52 (מתוך 52 סה״כ)