התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אדיר
חברהוא פשוט מבקש לאתחל את הכונן זהו בלי עוד סוג של שגיאה אני הבנתי שיש תוכנה דרך הדוס שיכולה למשוך את הקבצים משם מכיר?
אדיר
חברלא אחי ניראה לי שלא הבנתהה בוא נעשה סדר ומצטער אם סיבכתי אותך
יש לי מחשב שבוא הכל בסדר אוקי עכשיו יש לחי עוד מחשב שהמערכת הפעלה נפלה
עכשיו יש שם חומר חשוב אז פשוט לקחתי את האר דיסק ושמתי אותו בתור slave עכשיו הוא לא מעלה את המחשב בכלל משום מה נריאה לי שהוא תקול באופן קשה עכשיו איך שאני מוציא אותו הכל בסדר
עכשיו השאלה היא לא פה השאלה היא שאני שם אותו בכונן חיצוני עם חיבור usb ומדליק את המחשב אז הוא מופיע לי עכשיו בכונן הזה יש שני מחיצות c:
ו d:
d: נפתח הכל בסדר
c: איפה שהמערכת הפעלה יש שאני בא להיכנס אז הוא מבקש ממני לאתחל אותו כאילו לפרמט למה הוא פגוע
עכשיו אני שואל אם יש דרך לעקוף את הערה הזאת ולחלץ את המסכים שלי משם
אדיר
חבראם אתה מתכוןן כאילו שחיברתי אותו בחיבור Ide השני שמחובר לcd rom א זכן וגם לא הלך
אדיר
חבראחי גימפור בדקתי שוב מצוין הhdd שלי שהוא תקין נמצא על master הפגום נמצא על slave כבל נתונים בדקתי הכל תקין הכל מחובר אבל הוא לא עולה לא משנה עכשיו משנה זה שאני שם אותו בכונןן חציוני בחיבור usb והוא דורש ממני אתחול ויש לי המון חומרר שם השאלה אם יש איזה תוכנה שעוקפת את זה
אדיר
חברנכון אחי
אדיר
חברלא הבנתה אחי מסך כחול של הוינדוס שמתקן ומסדר את הקבצים
זה מסך כחול שדומה לבעיות זיכרון התנגשויות חומרה וכאלו המחשב בכלל לא עולה אז אין לי איפה לרשום
אמרו לי פשוט לעשות fix לmbr מה אתה אומר יש משהו בזה?<
אדיר
חבראח שלי מלך אתהה
אדיר
חברזה לא מה שאני צריך
בוא ננסה להסביר שוב
אני יפרט לכם וימחיש קצת
בכל עסק יש מחשב ויש מצלמות שמחוברות אליו
עכשיו אם יש פריצה ורוצים ליראות את הגנב אז נכנסים למחשב ופותחים את ההקלטה
עכשיו מובן יותר ??
תודה שוב על העזרה
אדיר
חבראחי לא הבנתה נכון אני מתכווןן שאני צריך תוכנה מינמלית של צפייה במחשב שלי עצמו וכמובן להקלטה
אדיר
חבריש מישהו שיכול לעזור לי תודה
אדיר
חברזה סך הכךל הסבר על כרטיס 7.1
אדיר
חברמישהו עונה פהה?? תודה
אדיר
חברומה לגבי סוג המחיצה אני לא רוצה להתקין fat אני רוצה שזה היה ntfs וברגע שאני לוחץ את האפשרות של הntfs אז כל האפשרויות נעלמות לי ונשאר רק פורמט
אדיר
חבראני ממש מצטער אבל לא הבנתי כלום קודם כל זה משנה עם הדיסק און קיי הוא m3 או רגיל?
דבר שני אפשר שהיו עוד דברים חוץ מהמערכת הפעלה בדיסק און קיי ואם כן צריך שהם היוםן בתיייקיה או שזה לא משנה ?
ואת קבצי הboot אני צריך לעשים עם קבצי מערכת הפעלה ?
אדיר
חברהתכוונתי u3 של סאו דיסק
-
מאתתגובות