התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
אדיר
חברהכנסתי את הדיסק של הwindows ולחצתי התקנה הקשתי קוד וההוא התקין ועדיין יש בעיה מה עושים 🙁 אוףףףףף
אדיר
חבראתה פשוט מלך אחיי חייב לתת פידבק לפורום הזה ולשירות המוצלח והחם שיש פה באמת תודהה
אדיר
חברואיך עושים את זה אחי
אדיר
חברגם אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב עושה את אותה בעיה ובשני המצבים המחשב עולה בsafe mode אבל במצב רגיל הוא לא עולה גם שהכרטיס חוץ
אדיר
חבראבל אין מצב שזה מוחק לי שירים וזה כי לפעמים אני שם לב שדברים משתנים בשולחן העבודה ונמחקים תוכנות
אדיר
חבראוקי תודה מעניין איך הגעתה לנתון הזה חחח
בכל אופן אפשר כמה אתרים טובים להורדת דריבירים תודה
אדיר
חברAd-Aware לא כדאי ??
אדיר
חברחברה הכל הסתדר תודההה
אדיר
חבראוקי תודה אפשר אולי מדריך בשביל התוכנה תודה
אדיר
חברהאווסט כבדה יותר לא ?? ומה היא חינמית או שצריך לפרוץ אותה?
אדיר
חבראדיר
חברכל שבועיים שלוש האנטי וירוס פתאום מת משום מה שאני פותח את האנטי וירוס זה מה שאני רואה לפי התמונה פתאום אין לי שליטה על כלום וכלום לא עובד רק שאני מתקיןם את האנטי וירוס מחדש אז הכל מסתדר מה עושים תודה
[/QUOTE]
אדיר
חברהורדתי אותה אבל היא גרסת ניסיום ולא הצליתי למצוא קראק או קוד
ומה עוד שבתוכנה הישנה מי שיודע היה אפשרות לשמור את הנתונים
זאת אומרת אם אני מתקן מחשב אחר ואין לו אינטרנט אז אני מתקין את התוכנה ושומר את הנתונים לוקח אותם למחשב שיש אינטרנט פותח אותם שם ומוריד
תודה על העזרה
אדיר
חברנתחיל בזה שזאת התוכנה הכי טובה והכי קלה להורדת drivers אבל משום מה בשבועיים האחרונים שאני נכנס להוריד את הדריבר אז כל הלינקים לא זמינים משום מה
יש לכם פתרון בבקשה או שפשוט יש לכם תוכנה טובה עם לינקים להורדת דריבירים ישירות תודה
אדיר
חברחברה אני ממש מודה על העצות אבל הדגשתי שזה המצב שאני אוהב את התוכנה הזאת ואני אומר שיש בעיה שהוא לא מצליח להוריד עדכוניםם אז מה עושיםם
-
מאתתגובות