התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
באטרס
חבר1. תלחצי לחצן ימני על הקובץ שאת רוצה למחוק ואז "הסר".
2. המלצה שלי: לחצי על גלגל השיניים ואז "נסה את דרייב החדש". שם הכל פשוט יותר…בכל עת ניתן לחזור לקודם.בהצלחה!באטרס
חבר[QUOTE=F-15]
יתכן שהמחשב פשוט עלה במצב בטוח.הפעל את המחשב מחדש, מיד בהתחלה הקש כמה נקישות רצופות על F-8 עד שיופיע מסך שיציע לך כמה אופציות להפעלת ווינדוס.בחר במצב נורמל.[/QUOTE]
ראשית תודה!עד כמה שידוע לי כשהמחשב פועל על מצב בטוח, המילים הללו מופיעות
למטה וכאן אין כלום!בכל מקרה עשיתי גיבוי לקיובייס קודם כך שזה לא כל כך נורא (דברים
אחרים חשובים לא היו שם).באטרס
חברעדכון: הסתדרתי. פשוט בוחרים את המכשיר שברשותך, ממשיכים לפי ההוראות ואז מתקינים את
הדרייבר המתאים והכל מסתדר!באטרס
חבר[QUOTE=Rush]
פתרון הרבה יותר פשוט ויעיל הוא שימוש בתוכנת: Unlocker
התקן את התוכנה מהקישור > בצע קליק ימני על הקובץ שברצונך למחוק >
בחר בשרביט של תוכנת Unlocker > המתן כמה שניות > בחר בבטל כל הנעילות > מחק.
באם לא נמצאו נעילות, בחר ב"מחק"
בהצלחה.
[/QUOTE]
תודה רבה!! זה עזר גם לי.באטרס
חבר[QUOTE=Rush]
יש לבדוק באמצעות תוכנה חיצונית את התהליכים במחשב.אחת מהן היא תוכנת PROCESS EXPLORERיש לשים לב לתהליך הגוזל משאבי זיכרון ועיבוד באופן חריג.ולפי התהליך, ניתן לבודד את הגורם.במקביל תמיד מומלץ לסרוק את המערכת באמצעות תוכנה מתאימה ראה – כאןבהצלחה ![/QUOTE]
ראשית תודה רבה! בסוף הסתדרתי. בקשתי עזרה בצ'אט התמיכה של מיקרוסופט והביאו לי מדריך שעזר לי:-המדריך מיועד לווינדוס 8.לפעולה קוראים "אתחול קל" או משהו כזה…זה בעצם אתחול שלא פוגע בתוכניות המותקנות על המחשב אלא רק משבית את השפעתן:
ללחוץ לחצן ימני על "התחל"- הפעל- להקליד "Msconfig"- להיכנס ללשונית "services"- לסמן את התיבה "hide all microsoft services"-
אחר כך "disable all"- אחר כך להיכנס ללשונית "startup"- ללחוץ על "open task manaqer"- כעת תיפתח בפניכם תיבה עם כל מיני תוכניות
שמותקנות על המחשב. ברגע שתראו תוכנית לא נחוצה לחצו לחצן ימני ואז "הפוך ללא זמין". שימו לב שליד כל תוכנית כתוב כמה היא משפיעה על
האתחול- מה שיכול לעזור לכם בהחלטות. לאחר מכן תדליקו את המחשב מחדש ואמור להיות שיפור גדול.
תהנו:-)באטרס
חבר[QUOTE=Rush]ראה כאן – באגלית
לאחר ההסרה יש לוודא כי אתה מתקין את הגרסה המתאימהלדפדפן ולמערכת ההפעלה שלך. 32 \ 64 ביט.בהצלחה ![/QUOTE]
וואו אתה אלוף!! הבעיה הייתה כלא הייתה! תודה רבה רבה!
באטרס
חבר[QUOTE=Rush]
בדוק בהרחבות הדפדפן של כרום אילו הרחבות מותקנות שם.
מחק את כל ההרחבות שאינם נחוצות. האידיאל הוא מינימום הרחבות.הסר גם את הרחבת הפלאש – אתחל את המחשב והתקן אותה מחדש.תוודא שבהתקנת הפלאש מחדש, אתה לא מתקין תוספים ותוכנות נוספות.בטל את ה V בתיבת הסימון לכל דבר שהם דוחפים, למעט הפלאש עצמו.לפני הפעולות הנ"ל כדאי לבצע בדיקה – עיין בקישור הבא:שגר סריקה מלאה למחשב – ראה כאן.דווח באם הסתדר.בהצלחה ![/QUOTE]
היי! ראשית תודה. שנית: איך מסירים את הפלאש? יש שם רק אופציה להשבית אותו! -
מאתתגובות