התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
F-15
חברכל הכבוד על התושיה !!
F-15
חברא. לחצי על סמל האדם בצד שמאל למעלה, ובחלון שיפתח לחצי "צא". יופיע דף עם כל חשבונות ה-GMAIL
ב. בחרי שוב את החשבון שלך ולמטה משמאל לחצי "הסר".בהצלחה(אם הדברים לא מובנים, אצרף בל"נ תמונות מסך"F-15 2014-07-03 21:38:59 F-15
חברהתכוונתי ל – SpotmauBootSuite,אבל נסה עם זה ועדכן!
F-15 2014-07-03 17:59:42 F-15
חברברור שאם ה – MBR לא תקין אז אי אפשר לשחזרו מתוך המחשב עצמו!
יש דיסקים מיוחדים שמעלים את המחשב ע"י BOOT דרך ה-CD ומשם מפעילים את שיחזור ה-MBR.יותר מאוחר אתן לך בל"נ קישור לאחד הדיסקים המצויינים הנ"ל, שאני השתמשתי בו בהצלחה לשיחזור MBR.F-15
חברבחיפוש קצר בגוגל:
F-15
חברלמה להחליף את כל הספק, אפשר לנסות להחליף רק את הקבל הפגום.
בעזרת מלחם מנתקים את הקבל מהלוח, קונים בכמה אגורות חדש בחנות לרכיבי אלקטרוניקה ומלחימים.אם זה יעבוד, חסכתם הרבה כסף !F-15
חברא. האם הסרת את התוכנות הנ"ל בצורה מסודרת ע"י תוכנה יעודית, או לפחות הסרת תוכניות בלוח הבקרה?
ב. ניסית לבצע חיפוש בדפדפן אחר, או שינוי מנוע החיפוש?F-15
חבראדרבה, לא הזוי בכלל. אם זה נכבה בדיוק אחרי שעה ללא פעילות זה מוכיח שזו הגדרה כלשהי!
F-15
חבראני רוצה להבין, אינך מוצא את הקובץ ? אז מנין לך שהוא עדיין קיים ?
F-15
חבראתה צריך לבחור את החשבון וללחוץ Reset ! (בתמונה היכן שנמצא סמן העכבר)
אח"כ אתה יכול לאתחל את המחשב בעצמך ע"י הכפתור של המחשב.F-15
חבראם צרבת נכון, אתה אמור להגיע למסך הבא ללא שאלות מיותרות בדרך:אתה בוחר את המשתמש שלך ולוחץ Reset ואח"כ RestartF-15
חברכתבת שהבעיה נפתרה לפני שניסית ??
בכל מקרה אבדוק בל"נ את העניין.F-15
חברשמח לשמוע שעזרתי לך!נדמה לי שראיתי באיזה מקום טריק לדעת מה היתה הסיסמה, אבל אינני זוכר.
F-15 2014-06-17 17:31:50 F-15
חברהתכוונתי לומר שאין צורך לשלם 50 ש"ח !
הורד את הקובץ הזה:חלץ את התיקיה שבתוכו. תמצא שם שני קבצים, קובץ ISO וקובץ טקסט עם הסבר (באנגלית)צרוב את קובץ ה-ISO על תקליטור, שים לב לצרוב אותו באופציה הנכונה, צריבת ISO, ולא צריבה רגילה.הכנס את התקליטור שצרבת למחשב והגדר בביוס של המחשב לבצע BOOT מתקליטור.בחר את את המשתמש שאת סיסמתו אתה רוצה לאפס, הסיסמא תאופס. אתחל שוב את המחשב במצב רגיל ללא התקליטור והוא יכנס ללא בקשת סיסמא.בהצלחהF-15
חברחבל על 50 ש"ח. יש כמה דרכים לעשות זאת. בל"נ בהמשך…
-
מאתתגובות