התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
F-15
חבריש בהחלט! הרגע בדקתי! לחץ באמצע התמונה לחצן עכבר ימני ואז Download.
F-15 2014-03-17 19:30:24 F-15
חברהורד את הקובץ הבא וחלץ מתוכו את התיקייה. הכנס לתיקייה והפעל את הקובץ PowerDataRecovery.
בחלון שיפתח בחר את האופציה השניה משמאל (שיחזור מחיצות)בהצלחהF-15 2014-03-17 14:24:52 F-15
חברלעניות דעתי מה שכתוב לך ש 3.25 GB ניתנים לשימוש זה לא בגלל שהמערכת היא 32 ביט, אלא שחלק מהזכרון מנוצל לצרכים אחרים, כגון לתצוגה וכד'. במקרה כזה גם עם 64 ביט לא תקבל 4 GB מלאים. נכון שמערכת 64 ביט תומכת ביותר זכרון, אבל לא תמיד תקבל את מלא הזכרון ששמת, וכנ"ל.
F-15
חבראגב, אם מפנים את ההורדות לדיסק און קי, גם אז הוא מודיע שאין מקום?
F-15
חברמה הבעיה לקחת אנטיוירוס ממישהו, כשהוא צרוב על דיסק, ולהתקין מהדיסק, או מדיסק און קי ?(אם הוירוס הספציפי הזה לא פוגע ב – DOK)
F-15
חברראשית, מערכת 32 ביט תומכת בעד 4 ג'יגה !
שנית, בכל מקרה לא מומלץ לשדרג מערכת, אלא להתקין חדשה על נקי (לאחר גיבוי כל החומר האישי, כמובן)F-15
חבראולי נוצרה תיקייה נסתרת ובה נמצא החומר?
פתח תיקייה כלשהי במחשב, לחץ על לשונית "כלים" > "תצוגה". סמן את האופציה "הצג קבצים, תיקיות וכוננים מוסתרים".F-15
חברוסהלן
תשובה לשאלות האחרונות:ניתן לפתוח את כונן הדיסקים באופן ידני.בדוק היטב את חזית הכונן תגלה שם נקב קטן. קח מהדק ניירות מתכתי ויישר אותו. הכנס אותו לתוך הנקב ובזהירות לחץ אותו פנימה, הכונן יפתח.אם תצליח, אז אין צורך בדבר נוסף. אם, משום מה, לא תצליח, אז אפשר לפרמט דרך דיסק און קי.הוראות בהמשך (אם לא תצליח לפתוח)כאן יש סירטון שמראה איך פותחים את הכונן ידנית:בהצלחהF-15 2014-03-11 20:18:25 F-15
חבריש לי ווינדוס 7 , ומותקן עליו אקספלורר 11.
F-15
חברחריצי PCI במחשב נועדו להוספת כרטיסים נוספים כגון כרטיס מסך, קול, או מודם. אם כל הכרטיסים הנ"ל מובנים אצלך בלוח האם, אין לך צורך ב – PCI, אלא"כ משהו יתקלקל ותצטרך להוסיף כרטיס, אך דיה לצרה בשעתה (ולואי שלא תצטרך)
F-15
חברקרא שם בהמשך, יש תמיכה.
החל מיולי 2011 יש תמיכה בSSD וTRIM מגירסה V9.1 Build 2696720400
http://www.horizondatasys.com/rollba…ase_note.ihtmlF-15
חברנסה עם התוכנה הזו:
F-15
חברהפעל את המחשב במצב בטוח, ונסה להסיר. וכן נסה להסיר בעזרת תוכנת הסרה כגון Ccleaner, או RivoUninstaller
F-15
חבר[QUOTE=amir1234]שלום. אני מנסה להזיז את הסמן בעזרת העכבר או משטח המגע והוא לא זז. ניסיתי fn+7. כמו כן בשניות הראשונות הוא זז ואז הוא מפסיק. כאשר אני מתבקש להיכנס למחשב בתור משתמש (כשהמסך כחול וצריך להקליד את הסיסמא בכניסה לXP) הוא גם עובד. עולה השולחן עבודה הוא מפסיק לזוז. יש למישהו רעיון?[/QUOTE]
יתכן שיש תהליך כלשהו, אולי אפילו זדוני, ה"חונק" את המחשב. לחץ על צירוף המקשים Ctrl+Shift+Esc לשונית "תהליכים", ובדוק אם יש תהליך כלשהו הצורך הרבה CPU, או זיכרון. -
מאתתגובות